Lennufirma pressiesindaja Ilona Eskelineni sõnul on vajalikud ka teatud lennukiehituslikud modifikatsioonid, mis muudaks aluse vähem raskeks, sealhulgas kergemate toolide ja vaipade kasutamine.

Tallinn - London City liinil piiranguid ei esine, küll peab lennuk Londonis maanduma tavalisest järsema nurga all, mis eeldab Eskelineni sõnul “steep approach-seadeldise” paigaldamist.

E190i kasutavad Estonian Airi kõrval London Citysse lendamiseks ka näiteks Alitalia ja Lufthansa. Kuivõrd ootejärjekorrad lennuväljal maandumiseks on väiksemad kui näiteks Gatwicki puhul, loodab Estonian Air edasi-tagasi lennu uude lennujaama teha ära senisest kokku 45 minutit kiiremini. Ka säästab praktiliselt Londoni südames paiknev London City reisijate aega linna jõudmisel.Suur dekoltee põhjustas suure pahanduseKonservatiivne USA lennufirma Southwest Airlines ei lasknud pardale vōimsa rinnapartii ja liiga avara dekolteega naisterahvast, pidades teda moraalselt väljakutsuvaks. Rinnakas reisija, kes kasutas pressiga suheldes varjunime Avital, oli teel Las Vegasest New Yorki.

Kärarikka skandaali korraldanud naine lasti viimaks siiski lennukisse. Firma saatis kliendile tagantjärele ka ametliku vabanduse ja tasus valuraha. “Mu tissid, nagu näha, pilvedelt allakukkumist ei pōhjustanud,” märkis reisija sarkastiliselt pärast New Yorgis maandumist.New Yorgi hotell kui vuajeristide magnetTualettruumis oma asjatoimetusi ajavad kunded on ühes New Yorgi hotellis kōigile möödakäijatele vaadata ja vaatepilt on jōudnud ka YouTube’i lainetele.

Hotelli Standard Boom Boom Room klubis oma sanitaarseid vajadusi rahuldavad külastajad võivad 18. korruselt küll kõrgeid linnavaateid nautida, kuid ei tea, et nad on samas kõigile nähtavad.

Varjavaid kardinaid wcdes pole. Kõrgpunktiks oli hiljuti kabiinis seksiv paarike. Tänaval passib iga päev rodu perversseid fotograafe.

2008. aastal parima uusehitise auhinna võitnud hotelli Standard juhtkond ajakirjandusele kommentaare ei anna.