Angelina Jolie on rääkinud, et tema adopteeritud tütar Zahara jäljendab oma mängudes ema rasedust, kuid on millegipärast veendunud, et tema kõhus kasvab põrsas. Ja Pax, Jolie nelja-aastane poeg, ütleb, et tema sees on ahvipoeg! Armsad lapsesuu ütlemised, aga ehk siiski oleks toredam talletada need beebipäevikusse perekonna ja lähedaste tarbeks, kui kollasele ajakirjandusele.


Kümneid miljoneid väärt beebid



Kaksikuid ootav Angelina Jolie võib oma veel sündimata laste pealt teenida kümme miljonit dollarit (99 miljonit krooni). Mitmed väljaanded on valmis selle summa välja käima, saamaks endale ainuõiguse avaldada Jolie lastest esimesed fotod, kirjutab New York Post. Asjatundjate arvates on see hiigelsumma, mida kuulsuste lastefotode eest seni pakutud on. Näiteks Jennifer Lopez teenis oma kaksikute eksklusiivfotode eest vaid kuus miljonit ­dollarit (59,4 miljonit krooni). Ajakirjanike sõnul maksti 1990. aastatel kuulsuste imikute fotode eest kõige rohkem sadu tuhandeid dollareid, kuid mitte miljoneid. Nüüdseks on ajad muutunud ja kuulsuste laste esimeste fotode avaldamisest on saanud suur äri. Ajakiri People püstitas maailmarekordi, makstes Jennifer Lopezi ja Marc Anthony ning nende kaksikute esiküljefotode eest 50 miljonit krooni. Eelmine rekord kuulus ajalehe New York Times andmeil samuti People’ile, kui ajakiri maksis kaks aastat tagasi Angelina Jolie ja Brad Pitti ning nende lapse Shiloh’ pildiseeria eest väidetavalt 41 miljonit krooni. Siiski ei too kõik kuulsused nende peale kulutatud raha tagasi.


People pani veebruaris kaanele lauljatar Christina Aguilera koos vastsündinud poja Maxiga, kuid läbimüüki see ei suurendanud. Jolie ja Pitti ning Shiloh’ esikaanepildiga number müüs aga 800 000 numbrit rohkem kui traditsiooniline 3,8miljoniline tiraaž.


VIP-beebide väikesed veidrused



Veel on oodata Nicole Kidmani ja tema uue abikaasa Keith Urbani maimukese sündi. Huvitav, mida on Nicole’il vastu panna oma eksabikaasa Tom Cruise’i tütrekese Suri ­beebipõlve ­põnevatele ettevõtmistele – 16 kuu vanuselt said lapse vanemad ahvatleva pakkumise hakata GAPi beebikollektsiooni uueks reklaamnäoks ja Surist sai modell. Laps käib iga nädal stilist juures, kes tema välimuse eest hoolitseb. Uhkelt tähistati lapsukese kahe aastaseks saamist, kui isa-ema ostsid renditud Hollywood Hillsi koju 17 000 dollari eest värskeid lilli ja kulutasid peaaegu 5000 dollarit tortidele, mis saabusid Los Angelese Sweet Lady Jane’i pagariärist, ürituse peakokaks oli kuulus Wolfgang Puck. Täna tunneb ajakirjandus muret selle pärast, et Tom Cruise ja Katie Holmes lasevad oma pisitütrel Suril juba stepptantsutundides käia, ehkki kasutavad kaheaastase tüdruku toitmiseks siiani lutipudelit.


Madonna, jätkuvalt supervormis ja super-äge, ei lase ka oma lapsukestel vabakasvatust nautida, vaid sunnib neid järgima ranget režiimi, mis tähendab seda, et pere noorimad liikmed ei tohi telerit vaadata ega kommi süüa. Lauljataril on kolm last – 11-aastane Lourdes, seitsmeaastane Rocco ja kaheaastane adopteeritud poeg David Banda ning staari arvates on distsipliin laste kasvatamise juures väga oluline. „Lastele tuleb seada piirid, muidu kasvavad nad ülepea,” ü ;tleb staar.


Terve varandus sünnitusabiks



Veel mõjukatest (raha)numbritest loeme Jennifer Lopezi ja Marc Anthony kaksikute sünnist – see läks kuuldavasti maksma 1,4 miljonit dollarit (umbes 14,5 miljonit krooni). Lopez maksis 700 000 dollarit (umbes 7,2 miljonit krooni) Long Islandil asuva North Shore’i haigla luksusliku sünnitustoa kasutamise eest, kus ta 22. veebruaril kaksikud ilmale tõi. Puitpõranda ja isikliku köögiga toas, mille nädalaüür on 175 000 dollarit ehk 1,8 miljonit krooni, on muuhulgas olemas nii pruunid nahkdiivanid, suur Apple’i arvutiekraan kui ka kaks plasmatelerit. Lisaks kulutasid Lopez ja tema abikaasa Marc Anthony 300 000 dollarit (umbes 3,1 miljonit krooni) isiklike arstide ja õdede palkamiseks, teist sama palju kulus turvateenustele ja 100 000 dollarit (umbes miljon krooni) maksid staarid oma isiklikele assistentidele.


Paljutõotav algus



VIP-rasedused, VIP-sünnitused, VIP-beebiaastad … Ja ühel ilusal päeval kasvavad VIP-beebid suureks ja üheks väljakutseks, millega nad silmitsi seisavad, on isa-ema kuulsuse vari. Näiteks näitlejate Bruce Willise ja Demi Moore’i tütar Rumer on kindel, et ta suudab iseseisvalt kuulsaks saada ja et ta pole lihtsalt järjekordne kuulsuse laps. 19aastane Rumer loodab peatselt alustada oma lauljakarjääri ega taha, et teda võetaks kui lihtsalt kuulsuste last – tubli, ­Rumer, tee ära ja räägime sinust, mitte Bruce’ist ja tema uuest imeilusast pilusilmsest naisest ja Demi ja Ashtoni vanusevahest …