Vaadake ise, kuidas Eesti lugude tipp-40s lood on kas täpselt samadel kohtadel nagu eelmisel nädalal või on vaevu-vaevu üles või alla liikunud. Ning selline seisak kestab varsti juba teist kuud.


Aga singlite üldtabelis on uus number üks. Austraallanna Tones and I on nihutanud esikohalt tabelit viis nädalat juhtinud nublu „für Oksana“ – Eesti lugude listis on too lugu endiselt liider – ning on pärast seitset nädalat tabelis esimeseks tõusnud. Harukordne aeglane-liikumine esikohale.

Laias plaanis on singlite edetabel stabiilne, uusi tulijaid on vähe (ainult üks!), kuid mõned laulud astuvad üsna suurte sammudega ülespoole. Näiteks Maroon 5 pala „Memories“ (37. kohalt 17ndale), Lewis Capaldi „Someone You Loved“ (22. kohalt 15ndale), Regard „Ride It“ (31. kohalt 22seks.).

Singlilugude viidatud ainus uus tulija on artist blackbear ja tema mujal maailmas juba rohkem kui viisakat vastuvõttu leidnud „hot girl bummer“. Tegemist on Ameerikast pärit laulja ja produtsendiga, kes on olnud produtsendiametis selliste lugude juures nagu Justin Bieberi „Boyfriend“ ja G-Eazy „These Things Happen“.

Albumite pingereas jätkab esikohal Post Malone’i „Hollywood’s Bleeding“, plaat, mis on artisti kodumaal tõusnud lühikese aja jooksul aasta kõige müüdumaks albumiks.

Esikümnes näitab nägu selle listi kõrgeim uus tulija – tavalisest veidi tõsisem ja sitkem moodne räppartist DaBaby uue teosega „KIRK“.

Järgmine ja viimane uustulnuk kauamängivate reas tuleb Eestist. Aga on siiski jälle räpi žanrist. See on Robert Lõvi ja tema debüütalbum „Ainult udu“. Õnnitlused härra Lõvile, esimese plaadiga jälg tabelis maas.