180 perele kolm korda nädalas toiduabi jagav ­Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit peab kahe kuu jooksul leidma uued ruumid. Liit peab ära kolima Pääskülast, sest seal algab kinnisvaraarendus.

Liit otsib uusi, vähemalt 300ruutmeetriseid ruume, mis sobiksid toidu ja riideabi ladustamiseks, jagamiseks; kontoripinda, koolitusruumi. Oodatakse vihjeid ja pakkumisi, rohkem infot aadressilt info@tlpl.ee.

Jõuluhooaeg algab


Sügis on täies hoos. Tallinna Raekoja platsilt viidi ära viimased suvekohvikud. Jõuluturg alustab tööd järgmise nädala reedel.

Helme nadi valik


HETKE ENNE: Õpetaja Arho Tuhkru õnnistab palverändureid enne teeleminekut.
Postimehe peatoimetaja kohalt lahkunud Peeter ­Helmel ei õnnestunud luua oma meeskonda. Oma eelmisest töökohast ERRist meelitas ta üle vaid ühe inimese: Indrek Lepiku, kellest sai arvamustoimetuse juht. Lepik osutus aga üheks neist, kelle eestvedamisel toimetuse tuumik Helmet umbusaldas.

Peapiiskop läks palverännakule


31. oktoobril pärast usupuhastuspüha teenistust pani peapiiskop Urmas Viilma jalga matkasaapad, selga spordirõivad ning siirdus otse lennujaama.

Koos EELK Konsistooriumi kantsleri Andrus ­Mõttusega alustati palverännakut Hispaaniasse, Santiago de Compostelasse. See on üks kristlaste olulisemaid palverännakusihtkohti maailmas, sest just sealt leiti Jeesus Kristuse ühe apostli Jaakobuse luud.

Jopekriis luksbussides


Lux Expressi bussijuhtidel ja reisisaatjatel pole sooja vormirõivast. Ettevõte on seisukohal, et enne uue partii tellimist tuleb vanad joped ära kanda. Paraku pole vanade seas piisavalt sobivaid numbreid ja XL-suuruses mehed peavad selga toppima L-jopesid. Kus häda suurim, seal abi lähim: ühel turskemal sohvril soovitasid kolleegid selga panna kaks jopet – ühe ette ja teise taha.