JÕULUTURG OOTAB TUNNUSTUST Tallinna jõuluturg tegi uksed lahti. Nüüd jääb ainult oodata, millal esimestel lumistel õhtutel tehtud droonifotod selle taas Euroopa nunnumate jõuluturgude edetabeli tippu viivad!
SOOME JALGPALL Meie vennad jõudsid jalgpalli EMi finaalturniirile!!! Hyvää, Suomi! Mainiota! Odotamme nyt teidän kanssa lopputurniiria sekä hoidamme teille pöialta! Suomi, suru Saksa vastuun murun!

ETV2 KINOKLASSIKA FILMITUTVUSTUSED Juba aastaid torkavad need hiigelpikad tekstid silma sellega, et räägivad ette ära iga jumala filmi lõpplahenduse. Me tõesti ei pea teadma, et „suhete sasipundar päädib peategelase tahtmatu tulistamise ja ootamatu hukuga“...

KESKERAKOND TÕSTAB RAHA Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni nõudmisel tuleb Keskerakonnal taas kukrut kergendada ning tagastada ligi 50 000 eurot Tallinna linnalt saadud annetusi. Et aga ka pealinnas valitseb Keskerakond, siis läheb see raha n-ö oma taskusse tagasi.

Nädala sõna: kärgfestival

PÖFFi tegijate poolt välja nuputatud sõna, mis tähistab väikest festivali, mis on ise nagu mingi suurema festivali sees, kuid on siiski ka väga oluline. Umbes samamoodi nagu Jaroslav Hašeki kultusraamatus „Vahva sõduri Švejki juhtumised maailmasõja päevil“ kirjeldatud juhtum, kus maakera sees peitus teine maakera, mis oli välimisest maakerast palju suurem. Vaata ka PÖFF shorts, kobarkino, pärg­arter, pruudipärg, Niff-Niff, Naff-Naff, Nuff-Nuff, õhvake, tubateater, Vasjuki maleklubi, kärgpere, meekärg, Meeme Mee, festivalihaldjas.