15. detsembrist käivitab Finnair lennuliini Sapporo linna Hokkaidō saarel, kuhu hakatakse Airbus 330ga lendama kahel korral nädalas aasta läbi. Kuumaveeallikate ja lumiste nõlvade poolest kuulus Sapporo on Finnairi viies sihtpunkt Jaapanis.

SAS vurab pikamaalende uue Airbusiga


SAS laseb septembris 2020 Kopenhaagenist lendu uue Airbus A321LR tüüpi lennuki, mis hakkab viima ajaloolisesse (ülikooli)linna Bostonisse. Kuigi A321LRis on vaid üks vahekäik, on lennuki äriklassis istmed kohendatavad lamamistasapinnaks. Tulevikus plaanib SAS seda lennukitüüpi Atlandi-üleste lendude kõrval kasutada ka Lähis-Ida ning India liinidel.

Hollandi Corendon ei taha sularaha


Peamiselt puhkuselende korraldav Corendon Dutch Airlines ei soovi edaspidi pardal sulli nähagi ja lubab reisijail kohvi, võileiva, karastusjoogi ja muu sellise eest maksta ainult elektrooniliselt. Aktsepteeritud maksevahendid on: panga deebitkaart, krediitkaardid, Apple Pay ja Samsung Pay. Läinud suvel testiti seda võtet ühel turismi­lennul Makedooniasse ja firma sõnul oli tulemus positiivne ning pardateenindus sujus libedalt.

Praha Maximilian õilmitseb pärast noorenduskuuri


Praha kesklinnas asuv tuntud butiikhotell Maximilian, mis oli 1990ndatel avanedes Tšehhimaal esimene omataoline, hiilgab nagu ei kunagi varem. Kapitaalremondi läbinud maitseka sisustusega öömajas, kus on 71 numbrituba, on nüüdsest ka raamatukogu, kohvik-baar, klaasseintega paviljonid ja kuninglik sisehoov.