Selja taga teda ähvardamas on hetkel ta ise koos Beebilõusta ning produtsentide 372kaspari ja Lone Betroga – neliku ühine „Vöörad“ on teisel kohal. Ning kolmandale kohale tõusnud „Gaas“ duolt Clicherik ja Mäx võib samut veel hoogu juurde saada ja esikohale välja rebida. Eks nädalad anna arutust.

Clicherik & Mäx on ka selle nädala tabelite põhivennad. Neil on nüüd kaks lugu esikümnes. 21. kohalt on end 8. paigale virutanud tüüpide „Käed üles“ ning neljast uuest tulijast kodumaiste lugude pingereas on kolm sellelt popräpi paarilt. Ja need on – „Ära tuusa“ (26. kohal), „OMG“ (29. kohal) ja „Räägime ilmast“ (37. kohal).

Ka nende esimene tabelihitt on endiselt digitabeli tipp-40s – see on 24. nädalat kündev „2D Tüdrukud“.

Aga Eesti singlite paremusjärjestuse kõige edukam uus tulija on sootuks teisest ooperist. Ansambel Trad.Attack! on tabelites tagasi. Uue folk big beat bängeriga „Pass-pass“.

Tuhisevad Clicherik ja Mäx on nädala kõrgeim uustulnuk jällegi kauamängivate pingereas. Nende album „Häng“ on end ühe ropsuga visanud viiendale kohale. Tubli tulemus.
Ja albumite paremusjärjestust juhib kolmandat nädalat järjest eestimaine kaup – reketi värske „Kulutuli“.

Uusi nägusid on albumite tipp-40s veel. Lil Peepi postuumne „EVERYBODY’S EVERYTHING“ on jõudnud nädalga 8. kohale ning The Chainsmokersi „World War Joy… Push My Luck“ vinnas end 11. kohale.

Singlitabelis on katkestatud Tones and I pikk valitsemisperiood. Sellega on hakkama saanud ei keegi muu kui aasta 2019 suurim läbilööja Billie Eilish. Esikohale on kihutanud tema päris uus lugu „everything I wanted“, millega ta teenib vorsti võileivale ka kõrvaklappide Beats by Dre reklaamklipis.

Niisiis Tones and I megahitt „Dance Monkey“ on teiseks lükatud. Ning kolmandaks on tõusnud TikTokist tuisu tiibadesse saanud Arizona Zervas looga „Roxanne“.

Mõlema nimetatud meemhiti puhul tasub märkimist, et kumbki neist lugudest pole veel Ameerika Ühendriikide tabelis väga kõrgel. Alles seal kolmandas kümnes tolknevad. „Dance Monkey“ on lisaks Eestile olnud number üks üheksas Euroopa riigis ja Austraalias. Ning USA singlitabeli viimase aja esikohalood Lewis Capaldi „Someone You Loved“ ja Lizzo „Truth Hurts“ pole teab mis kõrgele Eesti digitabelis jõudnud. Capaldi pala on sel nädalal 19. kohal (seni parim 14) ja Lizzo pole veel tipp-40s käinudki.

Singlite üldtabeli liikumistest veel. Clicherik & Mäx on ka siin tabelis „Gaasi“ esikümnesse saanud (9. kohale) ning uusi tulijaid on tabelis veel kolm. Lauv koos LANYga ning looga „Mean It“ (30), Harry Styles looga „Watermelon Sugar“ (34) ja Suurbritanniast sirgunud juutuuberi KSI „Down Like That“, kuhu ta on endaga veel mesti kustunud räpparid S-Xi, Rick Rossi ja Lil Baby.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.