THE FACE ON TAGASI 80ndate ja 90ndate trendipiibel, ajakiri The Face on tõusnud tuhast. 2004. aastal kinni pandud ajakiri alustas uuesti tegevust sel kevadel veebis ja nüüd sügisest ilmub ka läikivast paberist ajakiri. Ei tea, kas Tallinnas ka on mõni koopia kuskil müügil?

TALLINN FILM WONDERLAND Kui tõepoolest saab teoks Tallinna linna ja kodumaiste filmitegijate ühine plaan luua aastaks 2022 Paljassaares asuvale tühermaale korralik filmitööstuse keskus ühes stuudiopindadega, on see väga guud!

BLACK FRIDAY Milleks on tarvis importida Eestisse ameerikalikku püha, kui meil juba on olemas pikkade traditsioonidega rahvuslikud ja pikad pühad nagu Osturalli, Hullud Päevad ja Tudish-piip. Eesti inimene, ära vaheta sepikut burgeri vastu.

AMETNIKE TASALÜLITAMINE Väga paha, peaminister Ratas, väga paha.

Nädala väljend: Senioorne meeskond

Teisipäevasest Äripäevast sai lugeda, et PriceWaterhouseCoopersis on igas teenusliinis tööl „konkurentsitu kogemusega laiapõhjaline ja senioorne meeskond“. Kas tõesti on juhtunud nii, et Eesti suurimal auditifirmal on audiitorid otsas ja palgatakse vanamehi!?

Vaata ka „Mehed ei nuta“, eesnäärmeprobleemid, eakate klubi Härmalõng, Margus Punab, „Õnnelik seenior raamatukogus“, viineripidu, mehed saunas rääkisid, hallpead austa, kulupead kummarda, kruiisireis, Movember, „Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta“, juunior, seniilsus, KPMG, KGB.