Omniva kurtis riigikogus, et lihtkirja saatmine maksab kõigest 65 senti. Firma boss Ansi Arumeel ütles, et margi hind peaks olema umbes kaks eurot. EKRE poliitik Kai Rimmel arvas, et mõistlikum hind oleks üks euro, kuna kaks-kolm eurot võib inimestel üle jõu käia.

Kes sai tünni?


Kuidas valmis Reidi tee? Tehti suur projekt. Roheliste survel projekti ­nuditi. Mihhail Kõlvart sai linnapeaks ja tellis uuringu. ­Uuring ütles, et nuditud projekt tekitab vähemalt kaks korda rohkem ummikuid kui nudimata projekt. Kõlvart käskis teha nudimata projekti. See sai valmis. Aga ikka istus Pirita rahvas esmaspäeva hommikul nudimata teel ummikus. Mis küll läks valesti? Selgub, et see, kes arvas, et Reidi tee ummikutest säästab, on ise loll. „See ei olnudki eesmärk, et Pirita tee ummikud väheneksid,“ teatab TTÜ uuringu teinud Dago Antov nüüd. Kui autosid aina juurde tuleb, polegi vahet, kui lai on tee. Kas tõesti?

Kaja Kallas


Mart Luik (pildil) kiitis Kaja ­Kallasele (pildil), et tema on muide väga hea „Aliase“ mängus. Kallas küsis täpsustavalt, et kas siis piltide või sõnadega „Alias“. Piltidega, vastas Luik. Aga Kaja peres mindi juba sõnadega „Aliasele“ üle: „Upgrade!“

Ettevaatust, alkomaksupettus jõulupeol!


Voh, kus säästaks firma raha, kui tooks jõulupeo alkoholi Lätist, mõtlete? Libe tee. (Igas mõttes.) Nimelt juriidilise isikuna Lätist alkoholi ostes muutute vägijoogi sissetoojaks, peate maksma selle eest maksu ning hinnavõit sulab nagu lumi Läänemaal täpselt enne jõule.

Sõna On Vaba kuulub Lustile


29. oktoobril asutati MTÜ Sõna On Vaba, mille põhilisteks tegevusaladeks on kodanikuõiguste kaitse ja eestkoste; teatud elanike­grupi huvide kaitse. MTÜ asutasid ­Indrek Meltsas ja osaühing Linda, mis kuulub telesaatejuht ­Katrin ­Lustile (pildil).