Kodumaiste lugude ülejäänud paremusjärjestus seisab võrdlemisi stabiilselt. Suuri olulisi liikumisi pole.

Ning konkursi „Eesti laul“ andamist näitab end tabelis vaid üks lugu! See on Merilin Mälgi „Miljon sammu“. Lugu, mille autoriteks on Merilin ise, Jana Hallas, Jonas Olsson ja Neea Jokinen on visanud end üle tipp-40 ääre 37. kohale.
Nagu öeldud, ülejäänud lauluvõistluse lood, mis paisati kuulajate ette 30. novembril, jäävad vähemalt esialgu tabeli ukse taha.

Albumite pingereas võtab hoogu jõul. Kui läinud nädalal tõusis pärast aastast pausi taas tabelisse Mariah Carey plaat „Merry Christmas“ (vuhisenud sel nädalal 22. kohalt 5. paigutusele), siis sel nädalal on hooajaalbumeid kohe mitu 40 hulka pürginud. Ja kõik nad on vanad tuttavad – uusi jõuluplaate pole Eesti turu jaoks vist tarvis teha.

Aga niisiis. Neljandal kohal heliseb Michael Bublé plaat „Christmas (Deluxe Special Edition)“. Sia jõulualbum „Everyday is Christmas“ astub sisse 9. kohal ning 22. positsioonil on pühadekuulutajana üks eriti vana teos – Dean Martini „A Winter Romance“.

Albumitabelit juhib viiendat nädalat järjest reketi „Kulutuli“.

Singlite tipp-40 eesotsas on aga kolmandat nädalat Billie Eilishi „everything I wanted“. Tabeli ainsad päris uued tulijad on esikümnes ja pärinevad ühelt-samalt artistilt. Kanadalane The Weeknd liigub uue albumi välja andmise poole singlitega „Heartless“ ja „Blinding Light“. Esimene neist ongi tipp-40 kõrgeim uustulnuk neljandal kohal ning „Blinding Light“ on visanud end kuuendaks.

Ja ka singlitabelis on jõulud käes mis käes. Seitse christmas-klassikut on edetabelisse tiksunud. Jah, nende hulgas on ka Wham!-i „Last Christmas“ (15. kohal) ning kõige kõrgemal on neist Mariah Carey „All I Want From Christmas Is You“ (11. kohal).

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.