Niisiis tants tantsitud. Ja puberteediga nägemist. Täna enne kukke ja koitu, Tartu ööklubis Illusioon. Siin on õnneks mitte eriti heas kvaliteedis kuvatõmmis selle tantsu videost, kus ma meie süzee kohaselt parasjagu üritan HARJAVARREGA ja RÄPISTIILIS korrale kutsuda noori, kes mässavad ega ole nõus harjutama rumbaruutu. Täisvideo avaldada oleks vist selle räpi, harjavarre ja mu elevandisammude tõttu veits piinlik, ehkki ma surun seda tunnet alla. Kunsti, kultuuri ja kodumaa nimel peab inimene olema valmis kõigeks. Ühelgi juhul ei tahtnud ma sellest jampsist eemale jääda.
Igatahes kokkuvõttes tegid meie grupi nõtked kergejalgsed ja kaunid noored etteaste vingelt ära ja saime sellega rebaste tantsuvõistlusel koguni kolmanda koha! Mis oli tegelt vau!

Tulemused kuulutati diskol välja umbes kell 2 öösel ja kolmanda koha auhinnaks saime kasti Red Bulli. See kulus marjaks ära hommikul, kui kell 8.15 pidime juba olema koolis, et hakata füüsikalises keemias puhverlahuseid valmistama.

Mis peol veel silma hakkas: kontrast. Paljud noored arstid ei joo üldse, rääkimata suitsetamisest. Lihtsalt ütlevad, et ei näe selleks vajadust. Teised aga kulistavad viina otse pudelist ja tossavad igast otsast. Milleks??

Iga päev inimene õpib. Täna näiteks õppisin taskukalkulaatoril cosinust, ruutjuurt ja kümme astmel võtma. Ükspäev sain teada, et on olemas ruutvõrrandi lahendamise valem, mis tuleb kõigil noortel une pealt. Vist saan aru, mis on lahuse dissotsiatsioonimäär ja tasakaalukonstant. Ladine keele kontrolltöö oli. Me saame hakkama!

Rebasevärk jätkub järgmisel nädalal. Siis avaldatakse ka meie geriaatria reality show video, kus mängisin hurmur Aadut, kellel armastuses ei vea ja kes lõpetab atakiga, ega saagi teiste memmede ja taatidega bingole.

Kõik ikka kultuuri ja kodumaa nimel. Nooruse ja eneseiroonia auks.