„See oli ju puhas ja sirge parteilase jutuvada. Üldiselt kohtunikud ei osale poliitiliste valikute suunamisel,“ ütles Ekspressile üks rahvasaadik. Tema meelest ajas Parmas selgelt ja kirglikult Isamaa asja – ta oligi aastatel 2006–2013 Isamaa liige. Kohtunikuna ei tohtinud Parmas küll erakonda kuuluda, kuid omas edasi poliitilisi eelistusi.

„Aga samas: maailmavaadet ei peagi varjama, olgu ta pea püsti edasi!“ jätkas poliitik. Praeguseks on Parmase jutt Facebookist maha võetud.

Keskerakondlased mäletavad ka seda, et just Parmase eesistumisel mõistis Tallinna ringkonnakohus märtsis 2015 nende partei ja peasekretäri Priit Toobali süüdi võltsimises (musta raha tarvitamine partei hüvanguks) ning lisaks Toobali ja teise tuntud parteilase Lauri Laasi eraviisilisele jälitustegevusele ja sõnumisaladuse rikkumisele kihutamises. (Viimane punkt kukkus küll Riigikohtus ära.)

Parmas andis hoogsalt tuld ka kristliku portaali Objektiiv pihta. Näiteks tänavu aprillis, kui Markus Järvi ja Varro Vooglaiu Objektiiv süüdistas ERRi kallutatuses, kirjutas kohtunik Parmas Objektiivi kommentaaridesse, et tegelikult on kallutatud hoopis Objektiiv. „Massiivne rünnak, mida olete ERR-i ja nn peavoolumeedia vastu vedanud, süüdistades neid sisuliselt ikkagi selles, et nad ei jaga samu vaateid, mida objektiiv esindab, on vale ja päriselt objektiivseid ning tasakaalustatud teemade käsitlusi ohustav.“