2022. aastast ootab Helsingis ööbijaid 224toaline Grand Hansa Hotel, mis hakkab kuuluma Hyatti hotellipere luksuskategooria Unbound brändi. Grand Hansa hotelli asukoht on Kaivopiha piirkonnas ehk keskraudteejaama ja Stock­manni naabruses ja kahes ajaloolises majas, millest ühes avas juba 1833. aastal uksed hotell Seurahuone ning teises tegutses aastatel 1924–1968 Hansa hotell. Hyatti kett koondab 777 hotelli 57 eri maal. Tallinnas on Hyatti ketiga Small Luxury Hotels of the Worldi brändi kaudu seotud hotell St. Petersbourg, Muhus aga Pädaste mõis.

Delta üritab oma transatlantilist produkti üles putitada


Ameerika lennuliinid ei ole just tuntud oma glamuurse pardateeninduse poolest, kuid KLMi lähedane partner Delta on asja nüüd käsile võtnud. Muu hulgas pakutakse turistiklassi reisijatele edaspidi transatlantilistel lendudel kuumasid käterätte, millega saab end teekonna algul värskendad, seejärel aga tasuta Bellinisid, mis koosnevad valgest veinist ja virsikumahlast. Lennu lõpus plaanib Delta reisijatel suud magusaks teha šokolaadiga.

Finnair värskendas oma äriklassi ootesaali


Finnairi Helsingi lennujaama non-Schengeni alas asuv äriklassi ootesaal on alates 20. detsembrist tervenisti põhjamaiselt värske ja karge disainiga. Platinum-klientidele mõeldud alad läbisid remondi juba suvel.

Reisidiilid

NAGU PARADIIS: Flamingod Aruba saarel.

CONDOR: lennud Helsingist Barbadosele alates 199 € üks suund koostöös Finnairiga jaanuarist märtsini. condor.de

SUNCLASS AIRLINES: edasi-tagasi lennud Stockholmist Arubale alates 219 € üksikuil päevadel jaanuaris-veebruaris. ving.se