Videos on näha ainult vandaalitsejat. Tal on neoonkollased ehituspüksid, must jope. Peas kollase, rohelise, sinise ja punase triibuga müts. Nooruki nägu on silmini musta maskiga kaetud. Tal on ootamatult publikut – poole video pealt hõiskab keegi neiu innustunult kaasa. Järgmine noormehe hääl küsib üllatunult: „See on Tiine Rott või?“

Ja siis jooksevad video tegijad ära.

DJ TIINE ROTT

See kiri on viimase kahe aastaga levinud üle Tallinna nagu kulutuli. Rikutud on hulganisti majaseinu, bussipeatusi, kioskeid, laste mänguväljakuid, ühistransporti, raudteetunneleid, tänavaposte, elektrikappe, rulaparke, prügikaste, teadetetahvleid, liiklusmärke, isegi baaride tualette ja kiirtoidukohtade trepikodasid. Ühtmoodi märgistatud on nii vanalinna puitlaudisega maju kui ka mahajäetud tellisseinu. Vanalinnas, kesklinnas, Nõmmel, Viimsis, Kalamajas, Koplis. Kritseldisi leidub ka Tartus, Rakveres ja isegi Jägala joa hüdroelektrijaamal.

Tallinlased on maruvihased: kes, kurat, see Tiine Rott on? Mis õigusega ta meie vara sodib?!

„Terve internet tahab nende kuradi lurjuste nimesid teada!“ ägestub vestluses Ekspressiga üks neist, kelle maja „ehib“ suur rott.

Jaga
Kommentaarid