„Selle on toonud see, et EKREs endas on väga suur konkurents. On tehtud ka mõned sellised keskused, kus on loodud suurepärased tingimused. Pluss treenerite tiim Varro Vooglaidi juhtimisel – nemad valivad parimatest parimad üle terve Eestimaa. Sinna tuleb väga suur konkurss ja valitakse kõige andekamad, kõige kiiremate ja vastupidavamate näppudega. Valitakse heegeldamisega tegelevad naispensionärid, kes kõik suudavad teha juba 30 postitust minutis ja seda 70aastaselt,“ selgitas Kutser.

„Seejärel hakatakse neid sihikindlalt päevast päeva treenima, umbes viis-kuus tundi päevas. Nad lähevad koduõppele, iga päev poes ei käi ja kõik on pühendatud kommenteerimisele ja tulemustele. Kes peab vastu ja kes suudab, nende kommentaare me Delfist loeme, aga näeme ka seda, et nad vahetuvad kiiresti. Tuleb see raugaiga ja nad ei suuda neid üliraskeid postitusi enam teha.“

„EKRE pensionäre 70+ klassis keegi praegu üle ei löö, nad on praegu võitmatud.“ Veebitrollide EMi otseülekanded on 23.–26. jaanuaril nähtavad Objektiivi kanalil ning ERRi spordiportaalis.