Tüübi 11. stuudioalbum on meie digitabelis tal järjekorras teine, mis esikohale põrutanud. Sama tegi 2018. aastal ilmunud album „Kamikaze“.

Albumi hea minek on rebinud kuus lugu ka singlite üldtabeli tipp-40sse. Kõige kõrgemal neist on lugu „Godzilla“ – singlitabeli nädala kõrgeim uus tulija 5. kohal.

Palas teeb kaasa möödunud aasta lõpus traagiliselt meie hulgast lahkunud noor räppar Juice WRLD ning selle palaga lööb Eminem varem talle endale kuulunud kõige kiiremini räppimise maailmarekordi.

Guinnessi rekordite raamatusse saab nüüd uue tippmargina märgitud loo „Godzilla“ kolmas salm, kus Eminem laob 30 sekundiga ette 229 sõna. See on 7,6 sõna sekundis. Silpe mahub selle 30 sekundi sisse 339 ja see teeb 11,3 silpi sekundis.

Väga tubli tulemus.

Eminemi ootamatult ilmunud plaat võttis ära võimaluse pikemalt oodatud plaadil albumitabelis esimeseks tõusta. Räppar Mac Milleri postuumne „Circles“ pidanuks esimeseks saama, aga on igal pool maailmas Eminemi järel teine – nii ka Eestis.

Kauamängivate pingereas on värsket materjali veel. Poppar Halsey esiviisikusse – neljandale kohale, uue plaadiga „Manic“.

Uue tulijana 12. kohal on Venemaalt Ufaast pärit träppari MORGENSHTERNi plaat „ЛЕГЕНДАРНАЯ ПЫЛЬ“.

Ja viimane uustulnuk – soundtrack märulikomöödiale „Bad Boys for Life“ – on rebinud end 33. kohale.

Singlite üldtabelis on käesoleval nädalal uus liider. The Weekndi „Blinding Lights“ on pärast kaheksat nädalat pungestamist lõpuks esimeseks jõudnud. Ja tema taha teiseks on sammunud Roddy Ricchi „The Box“.

Lisaks Eminemi kuuele loole on tabelis veel kolm uut tulijat. BTS looga „Black Swan“ (11.), Matthew Wilder „Break My Stride“ (21.) ja Ariadne „Queen of My Own“ (38.).

Ning toosama juutuuber-poppar Ariadne värske lugu „Queen of My Own“, mille ta kirjutas koos soomlaste Neea Jokineni ja Sami Tammineni ning elukaaslase Martti Hallikuga, on nädala suurim sündmus ka kodumaiste palade paremusjärjestuses.
See on seal tabelis nädala kõrgeim ja ainus uus tulija – viiendal kohal.

Kodumaiste lugude tabel püsib muidu sõbralikult paigal. 5MIINUST ja VillemDrillem looga „Paaritõuked“ endiselt liidriteks.