Tubli Rätsep on professionaalseid õmblusteenuseid ja rõivaste parandamist pakkuv ettevõte, mis on praegu esindatud 9 kaubanduskeskuses üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Raplas. 2020. aasta jooksul lisanduvate töökodade ja ateljeedega kokku tegutseb Tubli Rätsep lausa 11 kohas. Igas esinduses pakutakse õmblemishuvilistele ja õmblejatele niite-nõelu ning nõudluselt on esikohal riiete ümbertegemise ja parandamise teenus. Kleitide ja pintsakute ümbertegemises, pükste lühendamises, taaskasutus- ja parandustöödes on ettevõttes töötavatel tublidel rätsepatel suur vilumus ning nad suhtuvad oma töösse selle mahust või tasust olenemata pühendumusega. Pakutakse kõikide riidest materjalide ja nahkesemete parandust, lukkude vahetust ning tikkimis- ja trükitöid erinevateks tähtpäevadeks. Seda nii uute kui ka vanemate riiete puhul. Kuna inimestele on nende vanemad riided tihtipeale väga kallid, on ka taaskasutus praegu äärmiselt populaarne. Tallinnas aadressil Estonia pst 1 asuva Meloni keskuse kolmandal korrusel paiknevas suuremas ateljees pakutakse lisaks eelmainitule ka tellimustöödena kleitide, pükste, kardinate ja kodutekstiilide disainitööna valmistamist. Piisab vaid kliendi esmasest ideest ja kogemustega rätsepad aitavad sealt juba edasi mõelda.

Sõna „tubli” ettevõtte nimes tähendab positiivsust, mis peegeldab firma juhi Leelo Rätsepa töökust ja tahtejõudu, üldist suhtumist ellu ning äritegevusse. Enne ettevõtluse suuremas mahus alustamist tegeles naine laste kasvatamise kõrvalt viis aastat spordiriiete ja helkurvestide õmblemisega. Tubli Rätsepa edu ja kasvamise taga on tema sõnul 20 töökat rätsepat, ilma kelleta ei oleks see võimalik. Tänulikkus nii oma alluvate kui ka klientide suhtes on Leelo Rätsepa sõnul kõige alus ning heaks juhiks olemine paneb teda iga päev pingutama, et olla oma alluvate jaoks samaväärne kolleeg ja sõber, mitte lihtsalt ülemus.

Esikohal on alati inimesed, seejärel tulevad palgad, rendid ja maksud ning jääbki veel suur armastus töö vastu, nii nagu ka osalemine heategevusorganisatsioonis Lionsklubi Tallinn Meri, kus ta oli eelmisel aastal president. „Oluline on eelkõige see, mida ma suudan endast anda. Mul on nii hulgi- kui ka erakliendid ja olen neile kõigile tänulik,” sõnab Rätsep ning lisab, et alati lähtutakse kliendi vajadusest, lähenetakse loovalt, kuulatakse ja aidatakse, keskendudes sobivaima lahenduse leidmisele. Naise enda huvid lisaks õmblemisele on kudumine ja heegeldamine ning ettevõtte juhtimisega seonduvate tööde kõrvalt üritab ta alati võimalikult palju ka teenuste pakkumisel abiks olla. Veel sisustab ta aega maailmas ringi reisides, seda nii nelja- kui ka kaherattalisel. Kui peaks juhtuma, et enda riiete parandamiseks mingil hetkel muude tegemiste kõrvalt aega napib, aitavad hädast välja kolleegid: „Usaldan enda töötajaid sajaprotsendiliselt,” ütleb Leelo Rätsep rahulolevalt.

Tubli Rätsep OÜ

ratsep.eu
+372 502 4240

info@ratsep.eu


Jaga
Kommentaarid