The Guardian on koostanud loetelu kõige vingematest linnaosadest, mida Euoopas avastada, ning edetabelit juhib Göteborgi vana meremeesteala Järn­torget, kust võib leida nii iidsete vinüülplaatidega kauplejaid kui ka värvikaid kohvikuid ja restorane. Järgnevad University Quarter Brüsselis(!) ja El Cabanyal Valencias, Berliini kuulus Neukölln on aga viiendal kohal. Kalamaja edetabelisse ei pääsenud.

Alaska Airlines lendab oneWorldi


USA suuruselt viies lennufirma Alaska Airlines tahab 2021. aasta suvel saada oneWorldi alliansi liikmeks ning tihendab juba nüüd koostööd alliansi olulise liikme American Airlinesiga. Eestlaste jaoks on oneWorldi tuntuimaks kompaniiks ilmselt Finnair, kelle püsiklientidel tekkib tulevikus Alaska valdavalt Mehhiko, Hawaii ja Põhja-Ameerika sihtpunktide vahel ringituhisevais lennukeis võimalusi punktikogumiseks ja soodustuste saamiseks. Alaska Airlinesi enda püsilendajaprogramm Mileage Plan on unikaalne, kuna pakub staatusmiilide kogumise võimalust juba nüüd rea partnerite pardal Emi­ratesist kuni Condorini. Kuidas muudab seda alliansi liikmeks saamine, näitab tuleivik.

1. aprillist 2020 liitub oneWorldiga ka Royal Air Maroc.

Scandic loob odavhotellibrändi


2020. aasta lõpul avatakse Oslos ja Stockholmis neli Scandic GO hotelli, kus sisseregistreerimine tuleb toimetada endal elektrooniliste vahendite abil.

Peamiselt noortele suunatud hotelli missiooniks on pakkuda „kvaliteetset ööund suurepärases asukohas hea hinnaga“.

Reisidiilid

SUNCLASS: edasi-tagasi tšarterlennud Stockholmist Arubale üksikuil päevadel veebruaris ja märtsis alates 245 €. wing.se

RYANAIR: edasi-tagasi lennud Londonist Ponta Delgadale Assooridel alates 13 € veebruaris ja Vilniusest Ammani ning tagasi veebruaris ja märtsis alates 17 €. ryanair.com