VIILMA KANARESTORANIS Ega jumalamehedki ainult armulaualeivakestest toitu ja patustavad vahel ka Ameerika kanatiibadega. Lisaks lubas Kentucy Fried Chickeni kiirsöökla Urmas Viilmale, et asuvad ka restorani reklaamtekste eesti keelde tõlkima. No more „free refill“!

SUTSAKAS PAKAST Nädala lõpuks lubatakse kümme kraadi külma. No hästi, andke see külm juba siia, teeme selle sutsaka ära, et siis rahulikult edasi kevadeks valmistuda!

VIIRUS LÄHEB VIRAALSEKS Koroonaviiruse kiire levik Itaalias ja juba tervenenud hiinlaste uuesti haigestumine pole naljaasi. Peskem ise käsi ja nõudkem seda ka teistelt!

REAL BAD GUY Moskvas suri endine NSV Liidu kaitseminister Dmitri Jazov, kes 1991. aastal üritas Gorbatšovi-vastast riigipööret. Kui see oleks õnnestunud, siis oleks Eesti siiani Nõukogude Liidus ja meid eraldaks vabast maailmast okastraat.

Nädala sõna: tormiturism

Eestimaa pakkus vabariigi aastapäeva eelsel ajal kõvasti rõõmu tormituristidele. Kõva tuul, lained, üle kallaste pressiv vesi, üleujutatud tänavad – oli, mida hoiatustest ja keeldudest hoolimata lähedalt uudistada ja millega päästetöötajatele peavalu valmistada.

Vaata ka šokiturism, massiturism, nišiturism, „Üheksas laine“, purgaa, „Tuulest viidud“, viina­sokid, kubemekaitse, ohukolmnurk, Tormi Konsum, isekallur, Bermuda kolmnurk, munapuder, Pirita jahtklubi, koroonaviirus, „Laeva viimne ohe“, Supelsaksad, „Lainetel jooksja“, Endomindo, Volvo Ocean Racing.