Kusjuures, olgu kohe ära öeldud, ka konkurentsist välja kukkunu Merilin Mälk ja „Miljon sammu“ on kenasti tabelis – tõusnud nüüd lausa esikümnesse, 25. kohalt 10. kohale.

Aga siis.

Kõige rohkem on striimimiskeskkondades poolfinaalide järel kütet saanud Traffic looga „Üks kord veel“. Uue ja nädala kõrgeima tulijana 7. kohal.

Vahed järgmistega pole ilmselt teab mis suured, sest Trafficu selja taha 8. kohale on tõusnud Jaagup Tuisu „Beautiful Lie“ ja 9. kohale Egert Milderi „Georgia (On My Mind)“.

Kas need kolm lugu jõuavad laupäeval toimuval lõppvõistlusel superfinaali?

Veel on Eesti Laulult hoo sisse saanud Anett ja Fredi „Write About Me“ (14.), Shira „Out in Space“ (17.), Uku Suviste „What Love Is“ (23.), Rasmus Rändvee „Young“ (30.), STEFANi „By My Side“ (33.), Uudo Sepa „I'm Sorry, I Messed Up“ (35.) ja viimasena INGERi „Only Dream“ (40.).

Finaali jõudnud 12 loost ei ole tipp-40sse jõudnud vaid 2 lugu – Laura „Break Me“ ja Synne featuring Väliharfi „Majakad“.
Eesti Laulul soliidselt edukas Synne Valtri ignoreeris osavalt digiedetabeleid ka eelmisel aastal – tema kuulajad on ilmselt mujal kui meie tabelites arvesse minevais keskkondades.

Eesti lugude tipus on aga kaheksandat nädalat järjest 5MIINUST ja VillemDrillem looga „Paaristõuked“.

Singlite üldtabelis on haaranud endale järjekordselt esikoha Billie Eilish, uue Bondi filmile valmistatud looga „No Time to Die“. Eilish võib selle looga esikohta pikalt hoida, sest nüüd, pärast Grammyde sadu ja Bondi lugu, on ka vanemad inimesed ta avastanud.

Singlite pingereas on veel kuus uut tulijat, kuigi tabeli teises pooles. Need on Justin Bieber feat Post Malone ja Clever, „Forever“ (26.), Lil Mosey „Blueberry Faygo“ (28.), Sam Smithi „To Die For“ (33.), Trafficu „Üks kord veel“ (35.), Surfacese „Sunday Best“ (39.) ja Jaagup Tuisu „Beautiful Lie“ (40.).

Sel hoogsal nädalal on turbulentseid sündmusi varuks ka albumite paremusreastuses. Esimese viie hulgas on lausa kolm uuest tulijast plaati.
Ning kõige edukam neist on sirutanud end esikohale – seal on Justin Bieberi uus teos „Changes“.
Kolmandaks on uue tulijana roninud pop-psühh-akt Tame Impala albumiga „The Slow Rush“ ja neljandaks shadow-räpi tegelased $uicideBoy$ nende kohta väga rõõmsakõlalise albumiga „Stop Staring at the Shadows“.

Uue tulija leiab veel ka 18. kohalt. See on räpparite Yung Gravy ja bbno$i ühine album „Baby Gravy“.