Erinevalt vormelt-ühest ja MotoGP sajast toimuvad autoralli maailmameistrivõistlused seni koroona­viiruse tõrgeteta. Sel nädalal kihutavad Ott Tänak ja Martin Järveoja Mehhikos MM-sarja ­kolmandal ­etapil (Rally Guanajuato Mexico – Guanajuato on ­võistluse baasiks). Ralli üheks suuremaks sponsoriks on eriti õnnetu kaubamärk: Corona õlu. Varem tuntigi seda võistlust nime all Corona Rally Mexico.

Tissidega viiruse vastu


Koroonaviiruse tõttu koju jäänud itaallased saavad vaadata tasuta Amazon Prime Videot. Algul oli ilma rahata videoteenus nähtav vaid Lombardias ja teistes Põhja-Itaalia nakkuskolletes, aga sellest nädalast kogu riigis. Peale Amazoni seriaalide saab nautida Tinto Brassi vanu erootikafilme.

Roolijoodiku uskumatud seletused


Politsei pidas kinni Ford Transitiga ringi kärutanud narkojoobes Sanderi, kel polnud juhiluba. Sander ütles, et sõidab tööle. Varsti pidas politsei avarii teinud Sanderi uuesti kinni. Nüüd ütles Sander, et sõitis vanaema juurde. Peagi jäi Sander jälle vahele. Nüüd vabandas ta, et oli Fordiga teel romulasse, et autost lahti saada ja seadust rohkem mitte rikkuda.