Samal ajal on „After Hoursi“ pealt singlite üldtabelisse rebinud end kaheksa lugu. Neist kõige kõrgemale – viiendale kohale – lugu „In Your Eyes“. Allpool aga plaadilt lood „Hardest to Love“ (21.), „Save Your Tears“ (23.), „Too Late“ (28.), „Scared to Live“ (29.), „Alone Again“ (30.), „Faith“ (34.) ja „Escape from LA“ (40.).

Ja mehe – The Weeknd on ühemeheprojekt, kodanikunimega Abel Makkonen Tesfaye – „Blinding Lights“ juhib endiselt ka singlite tabelit.

Singlitabeli juhtpositsioon on pikalt tema käes olnud. Eks vaatab, kas hoiab pikemalt ka albumitabeli esitooli enda tagumiku all või lükab Billie Eilish ta sealt peagi minema.

Aga veel.
Aga veel on uusi tulijaid nii albumite kui singlite paremusjärjetuses.

Albumite pingereas on 21. kohale tõusnud Conan Gray, debüütalbumiga „Kid Krow“. Conan Gray on tegelane, kelle kohta märgib Wikipedia „laulja-laulukirjutaja ja sotsiaalmeedia isik“. Jah, mees alustas juba üheksa-aastaselt YouTube’i karjääri – kajastades videokanalil oma elu Texase osariigi väikelinnas Georgetownis. See oli aastal 2013. Tänavu jaanuariks on ta tõusnud üheks enim striimitud artistiks Spotifys.

Albumitabeli 29. paigutusele on tõusnud uustulnukana Childish Gambino album „3.15.20“.

Ja muide! Tipp-40st napilt väljapoole jääb üks üpris vana plaat, mis on uuesti tõusuteel. See on ETV Laululaste album „Entel-Tentel-Trika-Tei“. Plaat on ka tipp-40 sees olnud, kuid praegu taastulijana 42. kohal. Põhjuseks ilmselt „Entel-tenteli“ 50 aasta juubel, mille kontserdid märtsikuus mõistetaval põhjusel küll ära on jäänud, kuid mida on meedias piisavalt kajastatud, et lastelaulude klassikale uus hoog sisse anda.

Singlite üldtabeli ainus uus lugu The Weekndi laulude kõrval on vaid 1 minut ja 46 sekundit kestev „Skechers“ artist DripReportilt. Jällegi üks lugu, mille esilekerkimise taga on keskkond TikTok. Ja DripReporti puhul tegu järjekordse juutuuberiga.

Ning Eesti lugude listi nädala ainus uus tulija on räppar AG. Tema värske singel „Narkomaan“, kus teeb kaasa ka Beebilõust, on tõusnud esimese hooga 11. kohale.

AG eelmine lugu jätkab praegu veel kõrgemal – „Nagu kuu“ on kuuendal kohal ning see pala on ära käinud ka neljandal kohal.

Ja 13. nädalat juhib Eesti lugude tabelit 5MIINUST ja Villemdrillem looga „Paaristõuked“.