Ühtlasi on „Armasta mind“ kõrgel kohal singlite üldtabelis – uue tulijana viiendal kohal.

Väga hoogsa ülespoole ronimise on teinud ka Villemdrillemi uus singel „sumsum“ – see vinnas end eelmise nädala 21. kohalt selleks nädalaks 3. kohale.

Niisiis on kodumaiste lugude pingereas kõige olulisem liikumine just esikolmiku piires. Rohkem märkimisväärseid võnkeid siin pole.

Singlite tabelis pole Trad.Attack!-i värske teos siiski kõige edukam uus „nägu“. Nädala kõrgeim uus tulija on seal sootuks Drake ja tema uus pala „Toosie Slide“. Lugu on tõusnud hoobilt teiseks, jäädes alla vaid kauaaegsele liidrile, The Weekndi hitile „Blinding Lights“.

Ja kolmas – ning viimane – uus tulija singlite üldtabelis on juba nimetatud Villemdrillemi „sumsum“. Lugu on selles arvestuses edukuselt nädala kaheteistkümnes.

Möödunud nädala tabelikommentaaris sai sensatsioonimaia kommentaatorina kirja pandud, et Dua Lipa keeras The Weekndilt kaela kahekorra. Sest Lipa uus album pühkis mõnevõrra ootamatu jõulisusega esikohalt The Weekndi plaadi „After Hours“. Nüüd on jõuvahekorrad muutunud – The Weekndi plaat on esimesel kohal tagasi ning Dua Lipa „Future Nostalgia“ on selleks korraks teine. Kolmandal kohal luusib endise kustutamatu januga Billie Eilishi album „WHEN WE FALL ASLEEP...“, mis on tänaseks esikümnes olnud üle aasta. 54 nädalat ühtejutti.

Albumite rivistuse selle nädala ainus uus plaat on üsna madalal kohal – 37. paigutusele on tõusnud räppar Megan Thhe Stallioni teos „Suga“. Rohkem uusi pikki plaate pole Eestis registreeritud kuulajatele piisavalt palju korda läinud, et need tipp-40 sekka tunginuks.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.