Eesti lugude tipp-40 möödunud nädala liider „Armasta mind“ ansamblilt Trad.Attack! on langenud kaheksandale kohale. Enne neid pikalt tabelit juhtinud „Paaristõuked“ 5MIINUSe ja Villemdrillemi esituses on teine.
Ning nublu uue loo ilmumisega on kasvanud kuulajate isu taas tema vanade lugude järele – kõik tema eelmised superhitid on tabelis nõksakese tõusnud. „öölaps!“ kusjuures hoogsasti esikümnesse tagasi – 14. kohalt 9. kohale.

Ja kuigi värsket Eesti muusikat ilmub praegu tonnide kaupa, siis uusi tulijaid kodumaiste lugude paremusjärjestuses pole.

nublu „Croissantide“-loo hoog on piisavalt suur, et pala on paiskunud etteotsa ka singlite üldtabelis, nihutades esikohal pikalt passinud The Weekndi „Blinding Lightsi“ koha võrra allapoole.
Nädala kõrgeim uus tulija rahvusvaheliste lugude arvestuses on Twenty One Pilotsi uus singel – „Level of Concern“ näitab end 18. paigutusel.

Tipp-40 viimases kümnendis annavad endast esimest korda veel märku Selena Gomezi „Boyfriend“ (36.) ning Surf Mesa „ily“ (38.), mis on vist esimene chillwave hitt Eesti digitabelites.

Albumite pingereas on kõrgeim ots vankumatult paigal – esimesed neli plaati on täpselt samal kohal, kus nad eelmisel nädalal olid: 1. The Weekndi „After Hours“, 2. Dua Lipa „Future Nostalgia“, 3. Billie Eilishi „WHEN WE ALL FALL ASLEEP...“, 4. Doja Cati „Hot Pink“.

Kõige edukam uus plaat sel nädalal on kaugelt Kagu-Venemaalt pärit räppari Egor Kreedi kolmas stuudioalbum „58“. Nimetatud plaat on tõusnud esimese nädalaga viiendale kohale.

Teine ja viimane uus tulija üsna stabiilselt seisvas albumite rivistuses on aga siitsamast üle lahe Soomest maailma vallutanud sümfoonilise metal’i suurnimi Nightwish – nende üheksas kauamängiv „HUMAN. :II: NATURE.“ on albumite tipp-40s raksatanud 34. positsioonile.