Albumi ilmumise järgsel nädalal on ka kõik palad plaadilt tõusnud kodumaiste lugude tipp-40 hulka. Kõrgeimal neist koos Vaiko Eplikuga esitatud „Armasta mind“ – endine tabeliliider, mis on kaheksandalt kohalt astunud kolmandale kohale. Esikümnes on veel „Tehke ruumi!“ (9. koht, eelmine nädal 30.) ning „Pass-pass“ (taastulijana kümnes) ning ülejäänud plaadilood riburadapidi uute tulijatena tabelis sees. Noist päris uutest tulijatest tabelis on kõige kaugemale popsatanud „Kus mu süda on...“ (14.).

Loe selle nädala Areenist ka Tõnis Kahu arvustust plaadile – veebis või siis paberlehes 45. leheküljel.

Kodumaiste singlite tabelit juhib teist nädalat nublu „Croissantid“. Niisamuti juhib see lugu singlite üldtabelit.

Singlitabeli kõige edukam uus tulija sel nädalal on kultusträppari Playboi Carti värske singel „@ MEH“ – see on viskunud 16. paigutusele.

Nimetatud paremusreastuses on veel viis uut pala - Joji „Gimme Love“ (18.), DaBaby ft Roddie Richi „Rockstar“ (26.), Cream Soda & HLEBi „Плачу на техно“ (29.), Sam Smith & Demi Lovato „I'm Ready“ (39.) ja Trad.Attack!-i „Pass-pass“ (40.).

Just singlite asjus nimetatud DaBaby on Eesti folktrio kõrval ainus uus tulija albumite tipp-40s. Ameerika räppari album „BLAME IT ON BABY“ on naksti neljandal kohal, kodumaal andis plaat talle Billboard 200 albumitabeli tabeliliidri.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.