KURRELID JA MÜRKLID Metsa alla on jõudnud ­ulmelised kevadseened. Neist kõige maitsvamad on kurrelipreilid ja mürklipoisid. Ettevõtlikumad mugivad ka kogritsaid. Kasutage viimaseid karantiinijalutus­käike metsa all seenejahiks. Limatünnikuid ­pildistage nii­sama!

„DON JUAN TALLINNAS“ HELIPLAADIL Raadio ­ Kohila ettevõtmisel on ilmunud vinüülplaadil aastal 1971 valminud muusika muusikalisele komöödiale „Don Juan Tallinnas“. Mõned julgevad seda pidada helilooja, tollal 21aastase Olav Ehala säravaimaks teoseks.

JA JUBA NAD SULGUVAD Nagu karta võis, viib koroonakriis naudingutekaardilt mitmeid legendaarseid püsipaiku. Ühena esimestest on uksed kinni pannud tasuta diskosid korraldanud Paar Veini pealinnas Sauna tänaval, kus nii mõnigi noor tegi oma esimese napsu ja musi.

EKSAMID JÄÄVAD ÄRA Kooliõpilased on väga nukrad, et sel kevadel jäävad ära üleminekueksamid, tasemetööd ja korralikud hindepanemised. Lohutuseks saab noor generatsioon sügisel kartuli- ja suhkrupeedipõllule minna.

Nädala sõna: armulauanälg

Nälg, mis tabab sind siis, kui sa ei ole saanud eriolukorra tõttu nädalate viisi kirikus armulaual käia. See on sakraalne nälg, mille turvaliseks leevendamiseks on kirikud valmis, ja EELK peapiiskopi Urmas Viilma eestvõttel teatatakse meile kõigile sellest valmisolekust sel nädalal rõõmsa kirikukellahelinaga.

Vaata ka Arsise kellade ansambel, „Nüüd on küll kellad!“, „Kellele lüüakse hingekella“, armukellad, armukuulid, Martin Luther, Martin Luther King, Riina Solman, kohupiimatort, lauamängud, „Näljamängud“, Patune Pool, limonaad Kelluke, La Sagrada Familia, välipreester Otto Katz, tabernaakel, välialtar, Rob Zombie.