Kohalike lugude listi esikohaomanik on niisiis kuuendat nädalat järjestikku nublu „Croissantid“. Ning tema selja taga püsivad 5 MIINUST ja Villemdrillemi „Paaristõuked“ (2.), nublu feat gameboi tetris „für Oksana“ (3.) ja 5MIINUST feat nublu „Aluspükse“ (4.). Viimasel neist saab varsti täis terve aasta esikümnes püsimist, praegusega kukkus juba 48. nädal.

Eesti lugude tipp-40s on kaks uut tulijat. Kõrgeim neist kahest on tandemi Clicherik & Mäx uus lugu „Ei skoori“. See on rebinud esimese tabelinädalaga 17. kohale.
Veidi allpool, 26. positsioonil teeb looga „Lootuses“ debüüdi vana kaardiväelane Ott Lepland.
Möödunud nädalal tabeliukse lahti saanud marp$i „Botased“ on põrganud hoogsasti 33. kohalt 11. kohale. Kas tuleval nädalal avanevad esikümne väravad?

nublu „Croissantid“ jätkab kuuendat jaotust järjest esikohal ka singlite üldtabelis.
Siin pingereas on esinelik küll kohti õige pisut ümber mänginud – möödunud nädala kolmas 6ix9ine on looga „GOOBA“ teiseks tõusnud, The Weekndi „Blinding Lights“ langeb koha võrra, kolmandaks ning SAINt JHNi „Rosés – Imanbek remix“ istub kenasti neljandal kohal.

Esikümnesse on singlite reas roninud kaks TikTok-sensatsiooni – Surf Mesa „ily“ ronib kaheteistkümnendalt kohalt kaheksandaks (tabelis sees olnud kuus nädalat) ning Powfu ft beabadoobee „death bed (coffee for your head)“ astub viieteistkümnendalt kohalt üheksandaks (muidu läheb juba kaheteistkümnes nädal tipp-40s).

Uusi tulijad on singlite rahvusvahelises arvestuses täpselt üks. Kygo koos OneRepublicuga on vinnanud loo „Lose Somebody“ 24. kohale.

Ja albumite paremusjärjestus. Paigalseisev esinelik näeb välja selline: 1. The Weekndi „After Hours“, 2. Dua Lipa „Future Nostalgia“, 3. Drake'i „Dark Lane Demo Tapes“, 4. Billie Eilishi „WHEN WE ALL FALL ASLEEP...“.

Kauamängivate reas on aga ka kolm päris uut plaati. Kõige kõrgemale on rebinud räppar Future uus teos „High Off Life“ (10.). Siis tuleb räppar Polo G – tema teos „THE GOAT“ on 21. kohale saabunud. Ja siis kolmas räppar, rootslane Yung Lean – tema pikalt oodatud uus teos „Starz“ teeb tabelidebüüdi 22. kohal.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music,Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.