Nimetatud singlilt on kõige kõrgema lennu teinud koos Avoid Dave’iga kirjutatud pala „Magad vä?“, milles teeb lisaks kaasa ka Liis Lemsalu.
Singli teine lugu „Veel üks“, mille muusika autoriks tõusev produtsent Noyade, kimab kenasti neljandale kohale.

Niisiis lõppes käesolevaga nublu „Croissantide“ tabeliliidriks olemine, seitse nädalat esikohal olnud pala on nüüd teine. Ning möödunud nädala kõrgeim uus tulija Eesti lugude seltskonnas, NOËPi „Young Boy“, millest võinuks ka tabelijuhtijat oodata, on möödunud nädala teiselt positsioonilt kolinud seitsmendale paigutusele.

Kodumaiste singite paremusjärjestuses on üks värske pala veel. See on tele-show’st „SNKT“ tiivad saanud Eleryn Tiit ja tema pop-tükk „Vaikin“. Soome produtsendi Aleksi Liski abiga valminud lugu on uue tulijana 15. kohal.

Reketi „Magad vä?“ on uljalt esimene ka singlite rahvusvahelises arvestuses. Jepp, mehe kontole läheb uus edetabeli esikoht ka singlite üldtabelis. Ka siin langeb „Croissantid“ teiseks ning oleme vastamisi toreda olukorraga, kus kaks Eesti lugu on internatsionaalses paremusjärjestuses ülejäänud maailma lugudest üle.

Lady Gaga ning Ariana Grande möödunud nädala kõrgeim uus tulija tabelis – „Rain On Me“ – kukub teiselt kohalt kuuendaks. Kaheksandal kohal on aga uus Gaga – koos BLACKPINKiga esitatud „Sour Candy“.

Reketi „Veel üks“ on selles arvestuses 15ndaks lennanud ning 31. kohalt leiab veel värske sisseastujana ROSALIA ning Travis Scotti ühise pala „TKN“.

Kauamängivate tipp-40s on oodatult esikohale põrutanud Lady Gaga värske album „Chromatica“. Kusjuures eelmise nädala number üks plaat – Agust D „D-2“ – veereb kolinal 13. positsioonile.

Lausa esikümnes on albumite reastuses kaks uut albumit veel: Kygo „Golden Hour“ paiskub kaheksandaks ning Boulevard Depo „OLD BLOOD“ kümnendaks.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.