Kõige rahulikum on Eesti lugude pingereas. Ainsatki uut lugu pole konkurentsi tõusnud ning kõrgemas otsas seisavad lausa üheksa esimest kohta paigal. Nublu „1-2“ neist kõige ees.
Teatud sähvatuse kodumaise muusika listis teeb Jaagup Tuisu singel „Miinusprojekt“. Kolm nädalat tabelis olnud lugu teeb korraliku kaape 23. kohalt 13. kohale. Võtab kenasti tuult alla!

Hoog ongi Tuisul sedavõrd hea, et ta on käesoleval nädalal ka kõige edukam uus tulija singlite rahvusvahelises jaotuses. „Miinusprojekt“ näitab end selles tabelis 35. kohal.
Kaks sammu allpool, 37. kohal on teine uus tulija – need on LA Vision ja Gigi D'Agostino looga „Hollywood“.

Eesti lugude ülemvõim rahvusvahelises konkurentsis veel kestab, tabeli neli esimest lugu on päris meie kandi omad, ja eks ikka nublu „1-2“ rokib kõige ees.

Singlite tipp-40 äkilisem liigutaja on aga Jawsh 685 ja Jason Derulo ühine „Savage Love (Laxed – Siren Beat)“. See sirutab end 33. kohalt esikümnesse, 9. paigutusele.

Kõige säravam saavutus toimub albumite paremusreastuses. Selles jaos on nädala kõrgeim uus tulija ühtlasi uus number üks album – see on räppar Pop Smoke'i plaat „Shoot for the Stars, Aim for the Moon“.
Paraku ei ole artisti ennast enam meie õnnitlusi vastu võtmas. Tänavu, 19. veebruari öösel tungisid viis maskides kurjategijat tema koju ja lasksid ta maha. Kurval kombel elust lahkunud mehe postuumne album on nüüd ühtlasi tema siiani kõige edukams. Number üks Eesti tabelis, number üks ka kodukandis Ameerikas.