Vaid 21aastaselt surnud laulja-räppari plaat oli nii oodatud, et selle ilmumise hetkel jooksid Spotify ja Apple Music suurest liiklusest osaliselt kokku. Kogumik haaras endale ka seni The Weekndile kuulunud aasta parima debüütnädala tiitli, kusjuures vaid kolme albumit on eales avanädalal rohkem striimitud (Drake’i „Scorpion“, Lil Wayne’i „Tha Carter V“ ja Post Malone’i „Beerbongs & Bentleys“).

Sahistatakse, et noormehe varasalves olevat enne lahkumist olnud üle kahe tuhande laulu. Tema postuumne võiduring võib alles algusjärgus olla.

„Legends Never Die“ paladest maandus tipp-40s kuus, kõrgeim neist Marshmelloga valminud „Come & Go“ 13. tabelireal. 27. kohalt leiab veel ühe Juice’i ja Marshmello koostöö, seekord abistab ka The Kid LAROI – „Hate The Other Side“.

Ühe astme võrra eespool taassiseneb edetabelisse aprillikuine singel „Righteous“.

Kõigi tabelite peale kokku on Juice WRLDi kõrval ainuke uustulnuk meie oma Manna, kelle eponüümne kauamängiv (pärast mõningast nimevaidlust oma väljastusplatvormiga) alustab albumiedetabelis 30. kohal.

Eesti lugude rivistu püsib endiselt suuremate muutusteta. Esimeses tosinas on kohad vahetanud vaid Reketi, Liis Lemsalu ja Avoid Dave’i „Magad vä?“ ning nende arvelt viiendaks kerkinud mullune 5MIINUSE ja nublu hitt „Aluspükse“.

Teisedki Võsu tümmiräpi palad on kõik mõne pügala võrra kõrgemale tõusnud – paistab, et käes on suvi! Tagumisse kümnesse naaseb nende „Aitäh“, nagu ka NOËPi ja Chinchilla mullune suvekas „fk this up“ ning Clicherik & Mäxi „Gaas“.

Muideks, nii kodumaiste- kui rahvusvaheliste singlite konkurentsis kolmandat nädalat järjest juhtpositsiooni hoidval nublul on põhjust tähistada veelgi – „öölapsel“ täitus sajas nädal edetabelis olemist! Esineljakümnes on temast kauem püsinud vaid 5MIINUSE „Trenažöör“ ja „Erootika Pood“ (poleks nublu vahepeal oma muusikaväljastajat vahetanud ning „mina ka'd“ taasriliisinud, kuuluks punti ka see).