EESTI LASTERAAMATUD Rahvusvahelise Noorteraamatukogu kataloogis „The White Ravens 2020“ on 200 maailma parima lasteraamatu hulga ka eesti autorite Aidi Valliku, Jaanus Vaiksoo ja Piret Jaaksi teosed. Palju õnne!
EKSKURSIOONID KODUKANDIS Soovitame õppida tundma oma kodukanti, kas siis omal käel või giidi ja grupiga. Tallinlased saavad näiteks külastada „Teneti“ võtteplatsi Linnahallis, uurida vanalinna kummituslugusid, jalutada Kadrioru salajastes soppides või hoopis tuuritada Professorite külas ning Kopli liinidel.

TASULISED VETSUD SULARAHA EEST Paljud raha eest ligipääsetavad käimlad nõuavad, et neile makstaks müntides. Aga miks kaardiga ei saa maksta? Viipega isegi? Kellel neid sente peaks taskus olema? Ei no ülikõva e-riik küll, kui tehnoloogiliselt arenenud inimesed püksi peavad laskma, tõesti-tõesti.

BYE-BYE, VANANAISTESUVI Ja tere tulemast, lörts...

Nädala sõna: superenamus

Superenamus on väga veenev enamus ehk kõvasti enam kui pool tervikust – 3/5, 2/3, või 3/4 enamus. Superenamus on näiteks Ungaris Viktor Orbáni juhitud võimuparteil Fidesz, mis hoiab riigi 199-kohalises parlamendis enda käes 133 kohta.

Vaata ka superelamus, suurkontsert, elamusreis, vandersellid, Super Bowl, Enya, Wes „Alane“, supernoova, „Eesti otsib superstaari“, supernakataja, NLKP, Erasmus Rotterdamist, vähemus, enamlased, Žiguli Lux, menševikud, Eesti 200, „Star Troopers“, EKRE.