EUROOPA UUED MEKAD Juba teist nädalat on kogu Euroopa kõige koroonavabam piirkond ... Järvamaa. Ja nüüd lisandus ka Raplamaa. Käru, Kolu, Lelle, Kohila, Hagudi, Keava – siit me tuleme! Ja pärast tasub sõita Kirnast Väätsale, et näha mäe otsast vasakut kätt jäävat Raademetsa mändi ka.
„ANNA KARENINA“ ESTONIAS Kõik, kes veel pole näinud Marina Kesleri suurepärast balletti Lev Tolstoi ainetel ja Dmitri Šostakovitši muusikale – järgmise aasta juunisse on pileteid saada!

VANDAALID Tallinnas Estonia laevahuku mälestusmärgi kallal. Väga bääd. (Lugege Areenist ka Saksamaa muuseumites tuuseldavate vandaalide kohta.)

AINULT HALVAD UUDISED Ei jaksa enam. Paluks midagi jänkudest ja päikesepaistest ja toredatest lapsukestest.

Nädala sõna: kootsing

Kui keegi veel korraldaks kolesõnade võistlust ehk sõnaust, siis oleks see sõna kindlate esikoha pretendentide hulgas. Milliseid tajulaiendavaid ained on vaja tarvitada, et tuletada ingliskeelsest sõnast coaching eestikeelne kootsing? Mingi ime läbi aga õnnestus ka eesti keeles säilitada selle juhtimisalase termini hägune ja raskesti tabatav sisu.

Vaata ka hõõtsik, lootsik, Kalle Palling, kopraonu,­ ­comme ci, comme ça, Vändra Aveli, palindroom, kommodoor, Komodo varaan, Enno Ootsing, otsingumootor, boosting, kiiking, Toots, voogedastus, Ülo Joosing, kooseluseadus, vebinar.