Nädala anekdoot

Sõbrad omavahel.

„Jumala lahe, ma vaatasin oma pulmavideot tagurpidi.“

„Mis seal nii head oli?“

„No me võtame naisega sõrmused sõrmest, ma jooksen õnnepaleest välja ja kihutan autoga vaba mehena minema.“

Nädala Ratas

Aga me peame arvestama, nagu ma juba ütlesin, sellega, et meil ei ole mõtet teha valereklaami, et tulge kõik poodi, aga tegelikult leiba poes ei ole.

Riigikogus 13. jaanuaril

1) Ümberkasvatuslaagrid tulevad.

Luuakse ümberkasvatuslaagrid, kus naised hakkavad õpetama meestele, et prill-laud ei käi kunagi üleval, saiapuru ei tohi peale söömist laua peale jätta, riided ei tohi voodi kõrval vedeleda ja katkises aluspesus ei tohi mööda elamist ringi loivata.

Samuti õpetatakse laagrites, et naise poole tuleb pöörduda sõnadega „kallis“, „armas“, „musi“, „tupsu“ jne, naise tehtud toitu tuleb kiita, tema juttu tuleb tähelepanelikult kuulata ja õigel hetkel tuleb vestlusse lisada nõustuvaid häälitsusi. Tulise rauaga kõrvetatakse meestesse teadmist, et naine pole iseenesestmõistetav, vaid talle tuleb teha kingitusi.

2) Üle võetakse salajane haisudirektiiv. Eesti võtab üle ja hakkab ellu viima salajast eurodirektiivi, mille kohaselt peavad inimesed end pesema, enne kui nad lähevad tööle, poodi, bussi või mõnda teise avalikku kohta. Direktiivi kontrollimiseks luuakse haisuamet, mis on samuti salajane ja kuhu inimesed saavad saata salakaebusi haisvate inimeste peale.

3) Kehtestatakse poliitkorrektsus,

mis tähendab, et kui aus eesti mees nimetab mõnda jobu „neegriks“, „tiblaks“, „sodomiidiks“ ja „soroslaseks“, siis kõik teised peavad teda vaatama imeliku näoga.

4) Elektriautodega sõitjad ­saavad ­valitsuselt loa irvitada suurte maasturite ja eriti linna kaubanduskeskuste parklates sõitvate kastikate omanike üle.

5) Ka rahvuskonservatiivsetele kodudele hakatakse laskma roheelektrit, palved rahvuskonservatiivide kodusid vaid vana hea põlevkivielektriga ära valgustada lükatakse naerdes tagasi.

6) Mõlemad pooled lepivad kokku,

et põllumeestele makstakse ka edaspidi nii surnud lehma toetust kui ka kõiki teisi ­põllumajandustoetusi lihtsalt niisama, ilma erilise põhjuseta, sest põllumeestele lihtsalt meeldib toetusi saada.


7) Mõlemad erakonnad lepivad kokku, et ei hakka omavahel vaidlema, kes teise samba raha rahvale jagamise au endale võtab, vaid seda rõõmu jagatakse ühiselt.