KOLLANE! Üksluisesse ja rohkem või vähem rõõmutusse argipäeva aitab helgust tuua kollane värv, üks Pantone aasta värve 2021. Olgu kollased su uued kevadkingad, mantel või lõunaeineks söödud kõrvitsasupp – hakkab parem, päriselt!
TIKTOKKAR OREO.KYPSIS TikTokis tegutsev kena noor neiu, kes selgitab oma videoklippides, kuidas koroonarindel käituma peaks. Naljakas, mõjuv, armas. Esilammas Tõnumaa saab talt ka sugeda.

KOERAJUNNID Nagu koroonast ja talve naasmisest ei piisaks, on terve Tallinn kattunud koerajunnidega. Lugupeetud koeraomanikud, paluks hoolimata klimaatilisest ja epidemioloogilisest olukorrast oma neljajalgse pruun toodang kokku korjata – seda on väga kole vaadata ja sinna libedaga sisse kukkuda on veelgi koledam.

MEGHAN MARKLE’I NUTULAUL Kas prints Harry abikaasa kurb jutt sellest, kuidas ta ennast briti kuningakojas koduselt ei tundnud, ei ole mitte kohutavalt isekas keset maailma haaranud koroonapandeemiat?

Nädala sõna: rannamajakad

Tõsielusarjast „Rannamaja“ tuntud suunamudijad, kes näitavad oma käitumisega „eeskuju“ kõigile oma jälgijatele ja fännidele, osaledes näiteks koroonaaegsel pinnapeol koos teiste noorte seas populaarsete kangelastega nagu Kelly Sildaru ja Andrei Zevakin.

Vaata ka rannakadakad, rannakajakad, rannapidu, rannakolhoos, rannakarbid, „Siin me oleme“, „Wingman“, Eesti Laul, randlemine, indlemine, kompvek Tuljak“, „Ela kiiresti, sure noorelt“, The Corrs „Breathless“, raudne kops ehk tankrespiraator, „Eesti matus“, Rannapungerja.