Lisaks sellele, et endised noored naisjalgpallurid räägivad, kuidas Nõmme Kalju treener Getulio Aurelio Fredo neid nooruses ära kasutas, on sotsiaalmeedias ilmumas lugusid ka klubi presidendi Kuno Tehva „vägitegudest“.

Vabamäe naaseb F1 kommentaatorina

TA ON TAGASI: Kunagised vormel-1 kommentaatorid Toomas Vabamäe ja Tarmo Klaar 2002. aasta Motorexil. Nüüd naaseb neist Vabamäe taas võistlust kajastama.

Eesti Ekspressi toimetaja Toomas Vabamäe naaseb pärast pikka pausi eetrisse vormel-1 kommentaatorina. Ta hakkab võistlusi kajastama veebipõhises tele­kanalis viaplay.ee, mis näitab ainsa Eesti kanalina otse nii treeninguid, kvalifikatsioone kui võidusõite. Lisaks vormel-2 võidusõite (uuest hooajast kolm võistlust nädalavahetusel), kus teeb kaasa Eesti suurim ringrajalootus Jüri Vips (pildil). Avastardid toimuvad juba järgmise nädala lõpus Bahreinis.

Trahv piirangute rikkumise eest kuni 600 000 eurot

Hispaanias ulatuvad koroonapiirangute rikkumise eest määratavad trahvid kuni 600 000 euroni. Selline eriti krõbe võib tabada seda, kes seab ohtu enam kui saja inimese tervise – seda ka eraüritusel.

USAs hakkab normaalsus naasma

USA terviseamet andis välja juhised selle kohta, mis on lubatud COVID-19 vastu täielikult vaktsineeritutele. Rõõmu­sõnum ütleb, et täielikult vaktsineeritud võivad omavahel siseruumides ilma maskita kohtuda, samaväärselt ka ühe leibkonna vaktsineerimata liikmetega. Kokkupuutel Covid-positiivsega ei ole enamasti vaja isoleeruda. Siiski jäävad nõuded distantsi hoidmisele avalikkuses; ei tohi keskmise suurusega kohtumisi korraldada ja tuleb jälgida haigussümptomeid.