Nädala Lauri

Me plaanime kindlasti kehtestada nn Romeo ja Julia klausli, mis tähendab seda, et seksuaalsed suhted noorte vahel on lubatud, kui noorte vanusevahe on teatud piirides.

Riigikogus 24. märtsil

Karin Tallinnast:

Mina olen kuulnud, et kevadisel ajal tõuseb till kiiresti. Ent kui mina kätte võtan ja proovin, siis ei tõuse midagi. Kas mind peteti, kui lubati, et till tõuseb kiiresti?

LHPJ: Võib olla mitmeid põhjuseid, miks till ei tõuse. Pahatihti selgub, et mittetõusmise taga on lihtsakoeline pettus. Näiteks müüakse sulle turul tilli pähe paprika või basiiliku seemneid. Aga esineb ka olukordi, kui suhtled netis oma arust kena Ameerika koloneliga, aga tema asemel on tegelikult tegu mustade meestega Aafrikast ja siis ei tõuse kohe kindlasti midagi, seda võime teile kinnitada.


Tarmo, samuti Tallinnast:

Kannan sõnakuulekalt maski, aga üks päev tundsin, et maski all justkui liigutaks midagi. Uurisin internetist ja paljud on avastanud, et neil on maski sees ussikesed. Kas ma pean ikka maski kandma, kui selle sees on ussikesed?

LHPJ: Soovitame maski võtta ikka puhaste maskide karbist, mitte kaubanduskeskuse ukse kõrvalt prügikastist endale mõnda koukida (mida juhtub üllatavalt palju).

Kui aga tundub ikka, et puhaste maskide sees on ussikesed, siis selle murega ei tasu pöörduda mitte meie, vaid meie heade kolleegide poole Põhja-Tallinna psühhiaatriakliinikus. Meil on nendega tihe koostöö, kogu aeg arutame, kas linna peal kogunev ollus on meie või nende klientuur.


Ivar, kah Tallinnast:

Kas ma võin oma lapse lasteaeda viia, kui mudilane end hästi tunneb? Me oleme küll natuke koroonahaiged, aga ausalt öeldes ajab lapse entusiasm hinge täis, kui endal halb on olla.

LHPJ: Taoliste olukordade puhuks on politsei koos Tallinna linnaga välja arendanud meetmete paketi. Kui koroonahaige või mõni lapsevanem, kes lihtsalt ei viitsi oma võsukest kodukontoris olles valvata, lapse ikka lasteaeda tarib, on lasteaiaõpetajatel lubatud talle sisse sööta šokolaadi ja energiajooki.

Vajalikud vahendid on lasteaedadele juba tarnitud. Kes ka selle peale õppust ei võta, selle lapsele antakse lasteaiast kaasa vastavalt isiklikule maitsele kassipoeg või nunnu kutsu, kelle laps koju kaasa saab viia.


Žanna, Maardust:

Tegin mehele nalja, et olen rase, aga nüüd on ta solvunud ja keeldub minuga magamast. Mida teha?

LHPJ: Tehke mehele uus nali ja öelge, et küll linna peal magamishuvilisi leidub. Seejärel istuge maha, võtke krõpsupakk kätte ja jälgige etendust.