SEENED-SEENED-SEENED Kevad tuleb vääramatu jõuna ja koos sellega on elavnenud ka sotsiaalmeediagrupp „Eestimaa seened“, kuhu potsatavad aina uued seenefotod! Kevadkogritsad, kuldkülikud, harilikud karikseened – oh seda ilu!
ISADE MÜKSAMINE Sotsiaalministeerium kuulutab välja projektikonkursi, et müksata isasid kasutama täiendavat vanemahüvitist ja kasutama isapuhkust. Vähem sundust, rohkem positiivset mõjutamist.

VANILLA NINJA TAGASITULEK „Vanilla Ninja tuleb tagasi!“ hüüavad pealkirjad. Seda et… aga miks? Kas see on ikka hea mõte? Ehk poleks vaja?

KOROONAÕUDUKAD Filmimehed on süstitud inspikast valmistada ridamisi pandeemia-õudus­filme. „Corona Zombies“, „COVID 21: Lethal ­Virus“, „Host“, „Safer at Home“, „Corona: Fear is a Virus“... Kas see on just see, mida inimesed praegu vajavad? Või on äkki liiga vara?

Nädala sõna: lahti-perestamine

Sotsioloogiline termin, mis tähendab mingit sorti hooldustegevuse liikumist pereliikmetelt teiste makstud töötajate kätte. Näiteks tööl käiv ja perekonda ülal pidav mees on kodustest ülesannetest „lahti perestatud“.

Vaata ka suurpere, kasupere, poolpeeretaja, Perseus, perseiidid, sõjakommunism, kõhukinnisus, Père-Lachaise’i kalmistu, Merevahu Uurimise Instituut, per se, lauamäng „Gaas välja“, Uno Laht, Shimon Peres, Peep Pree, Peeter Pere.