KARULAUK Jah, paljusid ajavad närvi sotsiaalmeedia-postitused karulaugust. Aga siiski on karulauk guud, sest aitab viia mõtted eemale Üllar Lannost, globaalsest soojenemisest, trombiohust ja pandeemia ajal tekkinud ülekilodest.
LINDUDEL ON VÄHE CHILL’IM Kevadine hanejaht on lõppenud! Eesti Ornitoloogiaühing vaidlustas Keskkonna­ameti korralduse, mis lubas Eesti põldudel suur-laukhanesid ja valgepõsk-laglesid küttida ja kohus peatas Keskkonnaameti korralduse. Lindudele isuäratavaid seemneid põldudel saab kaitsta ka mitteletaalse heidutusega.

HÜVASTI, VÄIKE VUNTS! Koroonaajal on tekkinud uus trend – naised raseerivad oma näokarvu. Uuele kombele annavad hoogu TikTokis ja YouTube’is siledat näonahka ülistavad influentserid. Äkki poleks siiski vaja?

QUO VADIS, LASNAMÄE? Lasnamäel kutsuti korteriühistuid ja elanikke üles leidma ja hävitama linnupesi nii majades kui katustel. Kohe meenus kunagine varblaste hävitamise kampaania Hiinas. Kuhu see viis? Ei kuhugi.

Nädala sõna: Aju-udu

Aju-udu (ingl k brain fog) on koroonapandeemia poolt põhjustatud isolatsiooni, ebakindluse ja traumade tagajärjel tekkinud kerged häired inimeste mälus ja meeltes, mis väljenduvad unustamises, keskendumishäiretes ja hajameelsuses.

Vaata ka pikk Covid, udupea, udujutt, udupasun, udusuled, Uduvere Ärni, ID-kaart, udujutt, udemed, "Kuningas Ubu", ajuvaba, ajurveeda, "Siil udus", "Prints Zamundast", tõmba uttu!, sudu, Jaan Aru, pilves selgimistega.