Nädala Kallas

Te ütlete, et me eelistame kõrtse. Ei eelista ju.

Riigikogus 21. aprillil

Mart, 42, ehitaja: tehke mida tahate, peaasi et juurdeehitust homovärvides ei tee. Hall on ilus Eesti värv, halli kasti pilt mulle täitsa meeldis.

Asta, 71, pensionär: kas sinna tuleb kaubanduskeskus või? Ausalt öeldes võiks tulla küll üks pood sinna. Viru keskusest pole midagi osta, võiks ikka natuke konkurentsi olla siin linnas.

Ingrid, 21, tudeng: ma olen rohkem sisuinimene, ma tahaks, et seal oleks ikka midagi teha ka. Estonia vanas osas käib ainult mingi lõõritamine, juurdeehituses võiks ikka midagi tõsist teha.

Martin, 35, jalgrattaentusiast: tehke mida tahate, peaasi et sinna alla tuleks korralik jalgrattaparkla. Tallinna kesklinnas on täiesti võimatu sõita, jalgratast parkida pole kuhugi.

Urmas, 48, ettevõtja: kas see ongi see koht, kuhu see uus IKEA pood tuleb?

Enn, 61, vandenõuteoreetik: mina olen juurdeehituse põhimõtteline vastane, sest tean, et niipea, kui midagi Tallinnasse ehitatakse, tehakse sinna kohe koroonahaigla, aga katusele tuleb 5G antenn uute koroonahaigete tootmiseks.

Artur, 33, arheoloog: juurdeehituse võiks ühendada Konstantin Pätsi ausambaga, näiteks võiks juurdeehituse teha presidendi ametiraha kujulise.

Martina, 34, kodune: muidu võite teha mida tahate, aga uus maja peab roosa olema.

Aivar, 59, eksdirektor: hädasti oleks vaja ruumi suuremate massaažilaudade jaoks, et baleriinidega paremini pulli saaks!

Kalle, 68, EKREkas: Estonia teater on ju tuntud pedede pidu ja pillerkaar, miks peaks üldse ausate inimeste raha eest neile maja ehitama?

Meeli, 50, prokurör: vaadake, et ikka autoriõigustega kõik korras on, muidu pärast on väga tülikas sellele küprokist kasti ümber ehitada.

Barbi, 26, feminist: Vilen Künnapud ei tohi arhitektiks lasta, see teeb isegi lehmalauda peenisekujuliseks, teatrist rääkimata.

Jevgeni, 66, pensionär: mis see Estonia teater on?

Keit Pentus-Rosimannus, 45, rahandusminister: laula laula pappi, raha niikuinii pole. Ainus küsimus rahandusministeeriumi jaoks on, kas lasta see plaan kui mõttetu rahva raha raiskamine kohe põhja või lõbustada ennast kõigepealt mõned aastad sellega, kuidas kõik juurdeehituse vajaduse, sisu, asukoha, arhitektuuri ja muu sellise üle vaidlevad, et see alles siis rahapuudusel põhja lasta.