FOTOREPORTAAŽID TALGUTÖÖDELT Nii palju nalja kui ilmarahvale pakkus riigikogu esimees Jüri Ratas, õlal palk, käes saag, ei ole sel kevadel ammu saanud. Ja eks hanguga murumättaid toksiv Siret Kotka andis ka oma pisikese, ent olulise panuse Keskerakonna töökangelaste koomilisse galeriisse.
MIKK PÄRNITSA TIKTOK Kõigile vandenõu­huumori sõpradele ja mitte ainult. Väga naljakas. Otsi TikTokist üles: orbudekodujuhataja.

RESi LÄBIKUKKUMINE Valitsuse poolt vastu võetud riigieelarve strateegia (RES) kava on ühiskonnas totaalselt läbi kukkunud. Paremat plaani EKRE toetusbaasi suurendamiseks enne kohalikke valimisi on raske leida.

KIBE KUKKUMINE Piirideta Reporterid andis välja iga-aastase maailma pressivabaduse edetabeli ja Eesti kukkus 15. kohale, kuna möödunud aastal ründasid valitsuse liikmed pidevalt ajakirjanikke. 2019. aastal olime me tabelis 11. positsioonil.

NÄDALA SÕNA: SHREKID JA SMURFID

Sellise hüüdnimega kutsutakse koroonapandeemia ajal kõikidele suuremates linnades elavatele, kodukontoris istuvatele, restoranidest puudust tundvatele ja väliterrassi jahedaks pidavatele eestimaalastele armsaks saanud Bolti (rohelisi) ja Wolti (siniseid) toidukullereid. Kui Shrekid ja smurfid uksekella lasevad, on inimene õnnelik, sest varsti saab süüa!

Vaata ka Murphy seadus, boldid ja woldid, Mulder ja Scully, särk ja perse, Mürka perse, Aiku ja Pets, Sepp ja Avandi, Krjukov ja Kibuspuu, aglio e olio, Barbie ja Ken, „Riskikuller“, koloniaalkauplus, territoriaalmeri, Süks ja Krats, Süku.