#EESTIOTSIBNURMENUKKE Taas on käes see aeg aastast, kui on paslik minna loodusesse, leida üles nurmenukud, need üles pildistada ja teistegagi jagada. Lisainfo nurmenukk.ee!
SABIN Nagu teistes korralikes linnades, on nüüd ka Tallinnas audiobaar. Nimeks Sabin. Helikvaliteet peaks seal olema hõrgum kui kuskil mujal. Leia aadressil Kalasadama 8, esialgu on neil avatud küll vaid terrass.

PINTSAKJOPLASED On olemas igati elegantne riietusese nimega pintsak. Ja on olemas vatiinist jope, mis jahedama ilmaga ka vajalik tükike. Aga kahjuks on need kaks omavahel viimasel ajal saanud hulga värdlapsi – kohevaid läikivaid pintsakjopesid –, mis on meie tänavapilti salamisi sisse hiilinud. Teeme ikka nii, et las pintsak olla rahus tema ise edasi ja hoiame tepitud vatiini tast eemal.

NÄDALA SÕNA: VAKTSIINIKIIRGUS

Vaktsiinikiirgus (inglise vaccine shedding) on vaktsiinivastaste värskeim võte, millega rahvast hirmutada. Hirm seisneb selles, et väidetavalt „kiirgavad“ koroonaviiruse vastu vaktsineeritud inimesed endast vaktsiinis sisaldunud elusviirust välja, mõjutades sellega ümbritsevate inimeste tervist.

Vaata ka „The Shining“, LifeSiteNews, Bill Gates, kiibistamine, kiiritus, Tšernobõl, maskis on ussid, kuukulgur, „Ott kosmoses“, Tunne Kelam, kubemekaitse, tõe seerum, ussnugiline, fooliumist mütsike, „vaktsineerituid ei teeninda“, tule taevas appi!, idiootide kongress.