LOUVRE’I UUS JUHT Prantsusmaa president Emmanuel Macron nimetas maailma kõige külastatavama muuseumi Louvre’i etteotsa kunstiajaloolase Laurence des Carsi. Des Carsist sai esimene naisjuht muuseumi 228aastase ajaloo jooksul.
VIKAT Järjest populaarsem ja ökoinimeste eelistatud relv muruarmeede vastu.

PALJU KÄRA EIMILLESTKI Ah et Jüri Ratas ei kandideerigi presidendiks… No millest siis nüüd nädalavahetuse jutusaated rääkima hakkavad?

MASKID LANGEVAD Loodetavasti ei kaasne maskikandmise soovituslikuks muutumisega teadagi mille tõusu.

Nädala sõna: hommikusöögiprivileeg

Kui Eestis on viimastel nädalatel laineid löönud skandaal koondnimega „Joogid autosse“, siis põhjanaabrite juures tekitavad elevust peaminister Sanna Marini hommikusöögiarved. Kui varem teadsid soomlased, et Marini hommikusöögikulu maksumaksja jaoks on 300 eurot kuus, siis nüüd selgus, et hoopiski 850 eurot kuus. Kõvasti „karjalanpiirakat“!

Vaata ka kanapimedus, privileegipimedus, ööpimedus, „Tumedus, tume“, lantš, brantš, ladies who lunch, Mimosa, suitsulõhe, pošeeritud muna, brioche, croissant, trühvlimajonees, müsli, jogurt, peekon, „Ime muna!“, hyvää huomenta!, kahvi ja pulla, Stockmann Deli, mustamakkara, lagritsaviin, Rootsi laud, Hunt, Pant ja Mehtonen, Paulig.