PANDEEMIA POSITIIVNE MÕJU Veerand kõigist teksapükste kandjatest ostab pärast pandeemiat teistsuguse vööümbermõõduga pükse kui enne seda, teatas teksatootja Levi’s. Nii naised kui mehed on läinud nii jämedamaks kui saledamaks. Kehapositiivsus täiega!

SOE VESI Järvedes ja isegi meres on vesi kuuldavasti nii soe, et jääujujad enam ei uju. Nüüd on korraks soojanahksete kord.

LASTEKODU TÄNAV TALLINNAS Miks on meile vaja nii koleda nimega tänavat? Guudi ja Bäädi toimkond teeb ettepaneku korraldada konkurss Lastekodu tänava ümbernimetamiseks!

SOOME NÕUKOGUDE VABARIIK Koroonahirmus põhjanaabrid on riigipiirid lukku pannud nagu Nõukogude Liit omal ajal, omad ei saa välja ja külalisi ei lasta sisse. Eks proovigu nüüd ise, mis tunne on elada riigis, mis sarnaneb vanglaga!

NÄDALA SÕNA: KERJAMISNUPP

Tallinna ülekäiguradade juures olevatele nuppudele, mida tuleb jalamehel vajutada, et üle sõidutee saada, on massiliselt pandud kleebiseid kirjaga "kerjamise nupp". Eks ikka tervitustega linnapea Kõlvartile, abilinnapea Kalle Klandorfile ja Tallinna Transpordiameti juhataja asetäitjale Talvo Rüütelmaale, kelle linnaplaneerimisalaseid otsuseid ärksamad, ka jalakäijatele ja ratturitele meeldivamat linnaruumi soovivad inimesed aktiivselt ja kirglikult kritiseerivad.

Vaata ka kerjakott, Keri saar, looduslik valik, Tallinn - roheline pealinn, bussirajad, peatänava projekt, Reidi tee, Mitte_tallinn, Tomati-Talvo, Takso-Kalle, Velly Joonas "Stopp, seisku aeg!", "mõtlemisvõimetud juurviljad", ai-tummer-kerkommer, Vana Tallinn, linnaõhk teeb vabaks, "Prints ja kerjus", "Võtku takso!".