Inimhinge ja laiemalt kõige elava ajatu müsteerium ongi “Anima Mea” kandev tukse, vaadates egotsentrilise maailmanägemuse piiride taha, kus ei peitu küll vastused kõigele, aga võib leiduda võti, kuidas kaootilise ja pööraselt muutuva maailmaga selgust ja rahu leida. Plaanidest ja liigsetest konstruktsioonidest lahti lastes on Pärnoja juhindunud intuitsioonist, jättes kuulajaile vabad käed isiklikeks ja intiimseteks tõlgendusteks. Keset kadu kõlav soov hoida hinges lootust on taas rohkem kui ajakohane, sisendades usku uuestisünniks ja taastärkamiseks.

Teose algtekstina on kasutatud fraase psalmidest, teadmata autorite-munkade ladinakeelseid ja keldi palveid, samuti Anna Haava luulet. Sõnalise osa seadmise taga seisavad Erki Pärnoja, Anu Lamp, Jaan Tammsalu ja Eero Epner. Teose tellija ja esitaja on kammerkoor Collegium Musicale.

Erki Pärnoja esimene kooriteos “Anima Mea” ilmus albumina.

Eesti kitarristi ja helilooja Erki Pärnoja värskeim, järjekorras viies album “Anima Mea” tõotab kujuneda visionäärse multiinstrumentalisti hüppelauaks uutesse sfääridesse ja ehk ka tema seni kõige ambitsioonikamaks ettevõtmiseks.

25.08 Tõrva kirik-kammersaal
26.08 Rapla kirik
29.08 Tartu Jaani kirik
30.08 Tallinna Jaani kirik

Piletid müügil Piletitaskus.