KÕIGE ILUSAM AMETINIMETUS Kas te olete kuulnud ametist nimega „rosina­panija“? Kas pole ilus? Igatahes otsib üks Eesti ettevõte just selle töö tegijat.
LUKSUSLIK NÄDALAVAHETUS Teisest pensionisambast väljavõetud rahaga lustisid inimesed täiega suurtes kaubakeskustes, kandes koju televiisoreid, kohvimasinaid või ostes muusikariistade poest instrumente. Hea on end korrakski tunda „rahadega inimesena!“.

OMNIVA See pole esimene kord, kui Omniva oma pekkis postiteenusega siia rubriiki satub. Aga postifirma, mille töötajad õngitsevad pakist välja kliendi poolt tellitud vibraatori, ei ole normaalne. Seda enam, et kliendi käest pärast isegi vabandust ei tahetud paluda. Tellige sekspoest rõõmsasti, mida tahate – see on inimõigus –, aga kasutage teisi kullerteenuseid!

TALLINNA UUED RATTATEED Parem kui mitte midagi, aga välja näeb kogu see enne valimisi üleöö ja kiirustades valmis vehitud rattateede võrk, nagu oleks pealinna tänavatel suur veretöö toimunud. Lisaks on teed kitsad, ühe- ja kahesuunalised vaheldumisi, ebaturvalised jne.

NÄDALA SÕNA: PIMEPOED

Pimepoed on laod, mis on mõeldud vaid kulleritele, kes kaupu tellijatele kohale viivad. Kliente ega teenindajaid nendes ei ole. Sel suvel teatas Bolt, et arendab teenust nimega Bolt Market, mille abil viiakse klientidele toidukaubad oma pimepoodidest 10–15 minutiga.

Vaata ka blind leading the blind, oomipood, pimetäht, pimesool, maa sool, pimik, ­woldid ja boldid, Kingpool, Vladimir Pool, ­„Tumedus“.