ENNEKUULMATU LENNON Taanis läheb oksjonile kassett, kus peal Yoko Ono ja John Lennoni laul, mida pole kuuldavasti iial varem välja antud. 1970. aastal lindistasid selle intervjuu käigus neli koolipoissi, kes Ono ja Lennoniga Taanis kohtusid. Kel kassetimängija olemas – rahakott välja!

KULDNE SÜGIS Lõpuks ometi on kohale jõudnud õige sügisilm kuldsete viltuste päikesekiirte, punaste vahtralehtede ja jahedate tuulevaiksete hommikutega. Nautige kuldrenette, seeni, päikest ja valgust niipalju kui veel saab, kuus kuud Mordorit on meie poole teel.

NUHTLUSISENDI LÕPUTU KÜÜNLAPÄEV Jälle on linnas puude all ja ümber liikumas inimesed lehepuhuriga. Vähe sellest, et nende tegevus tundub kergelt naeruväärne - see on keskkonnavaenulik ning ikka kohutavalt haisu- ja mürarikas!

RIP ONLYFANS Alates 1. oktoobrist ei saa me enam OnlyFansis meelaste ja siivutute fotodega lisaraha teenida, et võileivale ka vorstiviiluke paigutada.

Nädala sõna: meeskäsitöö

Ehk siis mitte naiste, vaid meeste tehtud käsitöö. Näiteks puutöö, aga mitte ainult. Möödunud nädalavahetusel peeti Heimtalis meeskäsitöö päeva, samuti on rahvakunsti ja käsitöö liit kuulutanud tänavuse aasta meeskäsitöö aastaks. Et siis – käed taskust (ja teki alt) välja ja käsitööle!

Vaata ka käsitööõlu, käsitöövõileib, Evelin Ilves, hand job, käsikaudu, naisuurimus, meesšovinism, meestekas, naistekas, näputöö, pilutamine, meespärimus, kaklusklubi, RMK, man cave, garaaž, Vladimir Loginovi „Sipelgapesa“, kabe.