LÕPUKS ASI SELGE! Viimaks ometi sai selgeks, kes või mis põhjustas ansambli The Beatles laialimineku. „See oli meie Johnny,“ ütles Paul McCartney. John Lennon ei saa enam kahjuks vastu vaielda.
TOETUSAKTSIOONID Tormijooks restorani Tbilisi, pärast seda kui pandeemiapiirangute vastane isik asutust boikoteerima kutsus. Meeleavaldusel agressiivsete rünnakute tõttu suletud pitsarestorani ülekuldamine tellimustega. Arstidele-õdedele hea ja parema kogumine. See kõik annab sooja tunde ning tekitab natukenegi optimismi.

X-LAINE JA Y-VIIRUS Hakkab juba segamini minema, mitmes pandeemia laine ja milline koroonaviiruse variant parasjagu ilma teevad. Aga muu ei aita, kui tuleb lasta kaitsesüst teha. Alles siis võib öelda, et elame edasi!

USSIROHUD Käivad kõlakad, et kasvanud on pisinärilistele mõeldud parasiidirohtude läbimüük, ning ivermektiini utsitatakse ostma turismireisidelt Egiptimaale. Kas seda kõike tehakse Zoo Pharma toetuseks?

NÄDALA SÕNA: VEEBIKERJUS

ETV+ saade „Insight“ rääkis eelmisel nädalal veebikerjustest – inimestest, kes internetis haledate (ja mitte päris tõeste) lugudega kaasinimestelt rahalist abi kerjavad. Kelmuseks see seaduse silmis ei kvalifitseeru, sest kaastundlikud inimesed otsustavad ise, kas teevad kurva loo rääkija pangakontole ülekande või mitte.

Vaata ka „Prints ja kerjus“, Prince, Helend Peep „Kerjuse laul“, suunamudija, veebibeebi, lambakarjus, veebikonstaabel, keeritsuss, ivermektiin, Helme koopad, Nigeeria petukõne, dünamo, „Printsess hernel“, Princessa „Summer of Love“.