HÜVASTI, TOTAKAD REEGLID! Rahvusvaheline käsipalli föderatsioon otsustas, et naiskäsipallurid ei pea enam kohustusliku vormiriietusena kandma nappe bikiinipükse. Tere tulemast 21. sajandisse, spordirahvas!
MINISTER OTI OTSUS Segaselt põhjendatud, aga lõppkokkuvõttes õige käik. Kui edasi ei saa, tuleb tagasi astuda.

KOOLILASTE ÄRAKASUTAMINE Kooliõpilaste loksutamine distants- ja kontaktõppe vahel on nõme. Kaja Kallas ja Mihhail Kõlvart, lõpetage laste kasutamine oma poliitilistes mängudes!

TEENINDAJATE PEEDISTAMINE Egoistlikud piirangute­vastased ründavad piletimüüjaid, baaridaame-baarmeneid, restoranide-kohvikute teenindajaid jne. Nüüd arvas üks õnnetu, et peaks selvekaupluste kassiire kiusama. Saame aru, et on raske ja pea läheb segi, aga raske on kõigil.

NÄDALA SÕNA: KIIBIPÕUD

Juba poolteist aastat kestnud ülemaailmne kiibipõud on tõstnud elektroonikaseadmete hindu, venitanud autode ootejärjekorrad kuni aasta pikkuseks ja ei näita leevenemise märke. Kiipide defitsiidi taga ei ole ainult koroonaviirus. Järjest enam on seadmeid, mis vajavad kiipe - autod, meditsiinitehnika, 5G, droonid, kellad, tolmuimejad – ja kiibinappus oleks ilmselt tekkinud ka ilma koroonaviiruseta.

Vaata ka kliimakriis, kiimakriis, pruudipõud, Bert On Beats, biidimeister, marutaud, perearstipõud, õdede põud, näljahäda, diipi panema, kiibistama, oil peak, Tanel Kiik, keep, keep it real, veebibeebi, kirp, õud, Jom Kippur, kibbutz, kipitama, Filipp Kirkorov, “Fiksikud".