TALV ON ÄGE! Pakane, paks, pehme ja krudisev lumi, karge õhk, päikesepaiste ja talvine sinitaevas – sellest pole üldse mitte midagi ilusamat! Onju!

GHEE Uus kodukulinaaria trend – selitatud või. Kolesterooli annab vähem kui tavaline või, pikantset soolast maitset aga rohkem.

MIDA TEEB PANDEEMIA MEIE KEHADEGA? Briti ajalehe The Guardian loetelu: juuste väljalangemine, väsinud silmad, katkised hambad, kaalutõus, joomisest tingitud maksavaevused jne. Laenates Mart Helmelt: äkki me lõpetaksime kogu selle koroonajura ära ja läheks normaalse elu juurde tagasi?

SPOiLIVAD PEALKIRJAD Miks on vaja kõikvõimalikes netiportaalides pealkirjades ära mainida, kes võitis mõne spordimatši, suurvõistluse või kas või tele-show’? Tänapäeval, kui inimesed kasutavad järel­vaatamise teenust, on kohutavalt nõme rikkuda ära teiste põnevus ja vaatamiselamus!

NÄDALA SÕNA: IMEKINDAD

Spetsiaalsed kindad, kuhu on peidetud küttetraadid, mis lubavad suusasportlastel valida võistluste ajal eri soojusprogrammide vahel. Uued imekindad päästavad laskesuusatajate sõrmed pidevast külmetamisest. Praeguseid ilma­olusid vaadates tekib küsimus, miks on imekindad vaid üksikutel Prantsuse ja Norra laskesuusatajatel, kui neid vajaks hetkel terve eesti rahvas.

Vaata ka imeravitseja, imejook, imeline tervenemine, sõrmik, sõrnik, käpiknukk, „Pehmed ja karvased“, ihmemies, alpimaja, Kindral, Imeline Teadus, Dopingu-Mati, nõiddoktor, „Nõidkütt“, IME, „Võluflööt“, „Imelised“, näpukas, The Kinks, hotlips.ee, ahjualune, kindaporno, BDSM.