„OPi“-TRALL Vaata aga, kuidas üks kultuurisaade võib kired lõkkele lüüa!

PIKK UNI Ameerika teadlased jõudsid järeldusele, et Covid-19ga haiglasse sattumise tõenäosus on ilmselt suurem neil, kes joovad rohkesti suhkrurikkaid jooke, aga ka neil, kes magavad vähe. Mis muud, kui joome pühade ajal vett ja magame palju!

MASKITA TAKSOJUHID Et vältida pühade ajal libedaga kukkumist või napsise peaga rooli istumist, on alati õigem takso võtta. Aga kui takso- ja sõidujagamisteenuse juhid süstemaatiliselt maske ei kanna, siis võib jõuluüllatusena saada sõidult kaasa ka koroona, nagu juba vähemalt Tallinnas kuuldavasti on juhtunud...

KOROONA JA STABIILSED GEENIUSED Poliitikud võiks hoiduda enesekindlal toonil koroonameditsiinist rääkimisest: „Me teame omikroni kohta seda, et…“ See on lihtsalt naeruväärne, isegi kui olete stabiilsed geeniused!

NÄDALA SÕNA: NOSTALGIANÄÄRMED

Jõulueelne nurisõna sündis seekord Postimehe laupäevase väljaande sarjaarvustuses, milles kirjutati „nostalgianäärmeid“ lüpsvast meelelahutustööstusest. Loodame, et see on loomingulise viljatuse paanikas vaevleva ajakirjaniku sõnausevulkaani viimne kramplik purse enne jõule!

Vaata ka ostalgia, talk, TalTech, pääsukese näärid, Sigmund Freud, anaaltapp, Prostamol Uno, närutama, Purtse mõis, nisad, lurts, Alma piim, higinäärmed, Alar Nääme, Indrek Nuume, tissipiiks, „Lihtne elu“.